2777
2789

اوف نگو من این ماه اقدام کردم این وسطا دندونم درد میکرد و از یطرفم عفونت گرفتم سفتریاکسون و جنتا مایسین و مترونیدازول و آموکسی سیلین استفاده کردم دعا کن پری بشم دوسه روزه بدجور سرگیجه دارم و رنگم پریده البته سینه هام درد می‌کنه طبق روتین باید دهم بشم 

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف نگو من این ماه اقدام کردم این وسطا دندونم درد میکرد و از یطرفم عفونت گرفتم سفتریاکسون و جنتا مای ...

داروها و تونت سرچ کردم میگه عوارض ندارن  ولی بازم میترسم

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
چرادکتربرید انتی میده  توبارداری هم عفونت کنید میدن

من قبل از اقدام عفونت داشتم که دکتر دارو داد و بر طرف شد هفته قبل گفت می خوام تست پی سی تی بهت بدم بعد از نزدیکی خودتو نشور و یک ساعتم دراز بکش از اون روز دوباره کمی سوزش و ترشح زرد دارم و نوبت بعدیم نزدیک 12 روز دیگه ست تلفنی هم جواب نمیده گفتم لااقل تا وقتی ببینمش یه درمان خونگی انجام بدم،شماهم این مشکل داشتی؟

من قبل از اقدام عفونت داشتم که دکتر دارو داد و بر طرف شد هفته قبل گفت می خوام تست پی سی تی بهت بدم ب ...

نه نداشتم

کم خوردن آب هم باعث عفونت میشها

یکی ازدوستانم گفت یک هفته بیشتر سیر خوردم خوب شدم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

[QUOTE=147864967]انشالله که عوارضی نداره منم از همین نگرانم که نمی خوام دارو بخورم.[/QUOTEانشالله 

ممنون واقعا موثره عوارض نداره

من به طرافیانم هم معرفی کردم همه گفتن مثل معجزه ست

وایسا دنبال شماره خانومه بگردم خودت بهش پیام بده

هرکس توانایی انجام کار اینترنتی داره بهم پیام بده💞