2777
2789
عنوان

گرفتن مچ خواستگارم با زن بیوه😲

1191 بازدید | 83 پست

سلام..پسرخالم ۱۵روز پیش ازم خواستگاری کرد و کلی وعده وعید داد و دوست دارم و گفت هر شرطی که بذاری قبول میکنم بعععععد چن روز پیش مچشو با یک زنه که بچه داره گرفتن تو خونه خودشون و وضعشونم داغون بوده..خودشون که بروشون نیاووردن ولی همه همسایه هاشون و اطرافیانشون خبردار شدن..به گوش ماهم اتفاقی رسید و زنه هم هر جا میرسه میگه این باید منو بگیره چون الان همه فهمیدن..بنظرتون جواب پسرخالمو چجوری بدم چون قرار بود دوباره اخر ماه بیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج نکن با همچین مردی

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

واااای از الان چواب منفی بده اون اوضاعش داغونه اهدباچه روی اومده خواستگاریت😧😧😧😧😧😧😧😧😧😧😧

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

اصلا جوابشو نده بزار با همون زنه ازدواج کن منم دوس پسرم با ی زن رابطه داشت  هیجوقتم ادم نمیشن

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹