2777
2789
عنوان

گرفتن مچ خواستگارم با زن بیوه😲

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 83 پست

😐 بگو خانون بچه ها در جریانن اومدی خواستگاری؟

زود جمع کن برو ی وقت خانم ناراحت نشه

عشق تو وابستگی داشت یه جنون خواستنی داشت از دلوم دس بر نمی داشت وابستگی داشت ... 💔 https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوری بر..ن بهش که دیگه اسمتم نیاره

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

بگو جوابم منفیه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

منم همین اتفاق واسم افتاد دوهفتس مچش رو گرفتم بعد پیام دادم بهش چرا اینکارو کردی وقتی خاستگار منی گفت شما ؟من ۳ سال پیش خاستگارت بودم در صورتی که دوماه پیش اخرین‌ پیامش بود .بعد گفت متنفرم ازت و اصن تو کی هستی نمیشناسمت و وقت ندارم. حالا یه سال موس موس میکرد و منت‌ میکشبد میگفت تو نباشی من تا اخر عمرم مجردم و .....

.

[QUOTE=147854462]به زنه بگو حالا تو فعلا طلاق بگیر تا بعدی    [/QU

بیوه

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢