2777
2789

برای رشته تجربی کنکور ۱۴۰۰.

مشاوره علیرضا افشار رو کسی ثبت نام کرده یا کسی هست تصمیم داشته باشه بگیره؟

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم

بچه ها خواهش میکنم کمک کنید این تاپیک پر بازدید شه امروز روز اخره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4769148/فقط-موافقان-تعویق-کلیه-کنکورها-بیان

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاااااا باهاش مشاوره نگیر خیلی مشاوره خوبیه ولی فقط در حد استفاده از کانالش من دوستم باهاش بود تلفنی ماهی 500 تومن میداد کلا درماه 16 دقیقه باهاش حرف میزد دیگه هیچ پیگیری هم اصلا نداشت اگه میخوای مشاور بگیری فقط و فقط حضوری بگیر منو دوستام با نصف مشاورای ایران مشاوره گرفتیم چون تلفنی بودن به درد نمیخورد کدوم استانی؟

اصلاااااا باهاش مشاوره نگیر خیلی مشاوره خوبیه ولی فقط در حد استفاده از کانالش من دوستم باهاش بود تلف ...

یعنی چی با نصف مشاورای ایران مشاوره گرفتین؟ عوض میکردین یعنی هی مشاوره هاتونو؟؟

من یزدم

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
قبولش ندارم نظارت نداشت اونسال من ۲ماه دانش اموزش بودم

گروهی هم داره که فقط دانش اموزانی که ازش مشاوره گرفتن عضوش باشن؟؟ یعنی فقط شاگرادی خودش

گروهی هم داره که فقط دانش اموزانی که ازش مشاوره گرفتن عضوش باشن؟؟ یعنی فقط شاگرادی خودش

نه چند تا کانال داره عمومیه بزن تو تلگرام میان بالا مطالبی که تو کانالش میزاره عالین ولی به درد مشاوره تلفنی گرفتن نمیخوره مشاور تلفنی یه چیز چرتو بی اساسه اگه میخوای مشاوره بگیری بهترین مشاور شهرتونو پیدا کن یزد باهاش مشاوره بگیر حضوری یزدم که عالی هرسال رتبه برتر میده فک کنم مشاور خوب زیاد داشته باشه

اصلاااااا باهاش مشاوره نگیر خیلی مشاوره خوبیه ولی فقط در حد استفاده از کانالش من دوستم باهاش بود تلف ...

کدوم مشاور خوب و بهتر از بقیه هست؟؟

نه چند تا کانال داره عمومیه بزن تو تلگرام میان بالا مطالبی که تو کانالش میزاره عالین ولی به درد مشاو ...

حضوری هزینه ی یک جلسه چقدر باشه خوبه؟؟

نه چند تا کانال داره عمومیه بزن تو تلگرام میان بالا مطالبی که تو کانالش میزاره عالین ولی به درد مشاو ...

تو جلسه ی حضوری مشاورا چیا رو میگن؟ و من چیا رو باید بپرسم؟ حضوری نمیدونم چجوریه.

چند جلسه برم کافیه؟ یک جلسه هم خوب و کافیه یا باید مرتب برم؟

کلا مشاورو برای چی میخوای چون مشاور یه چیز خیلی فرعیه برای پیگیری مشاور میخوای یا برای برنامه ریزیو تست روش مطالعه اینجور چیزا راستشو خدایی بت بگم اینو واقعا خودم بش رسیدم هیچ مشاوری باهات صادقانه برخورد نمیکنه و راستشو بت نمیگه که راه درست جلو پات بذاره هیچکس 

عزیزم شما دوازدهمی؟یا پشت کنکوره واگه آره ببخشید ساله چندمه؟ببین کنکور چند تا اصل داره که اگه خودت بدونی نیازت به مشاور خیلی کمتر میشه من نمیگم مشاور بده ولی اگه دانش آموز خودش چیزی ندونه و بخواد همه چیو بده دست مشاور خیلی به ضرر دانش آموز میشه ولی تو اگه خودت خوب اطالاعات داشته باشی از مشاور به عنوان یه همراه کمک میگیری که خیلی بیشتر میتونه کمکت کنه نظام جدیدی یا قدیم؟