2777
2789
عنوان

پارتنر کنکوری سطح بالا برای رقابت

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 45 پست
منکه هربار خواستم با کسی بخونم هر حرفی زدیم جز درس خوندن

مجازی یا حضوری؟

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر کرونا گرفتن تایمم میره یا کلا کلا کتابخونه رفتن تایممو میگیره؟

جفتش

توی راه رفتن برگشتن خستگی راه ناهار اینا کلی وقتتو میگیرخ اگرم مبتلا بشی قشنگ یکماه از تایمت میره

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
30 سالمه و از زیست سال چهارم شروع کردم امروز تا الان 4 ساعت خوندم

خب پس میگید کهنسااال؟ همسنیم که. یعنی منم کهنسالم؟😐

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
اسی اگر کیس خوبی برای ازدواج داشتی حتما ازدواج کن 

چرا ازدواج؟؟

مجازی یا حضوری؟

حضوری

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
چرا ازدواج؟؟

ازدواج کنی بهتر درس رو متوجه میشی 

تجربه شخصی خودمه

الان باردارم اما خیلی ذهنم بازشده نسبت به مجردیم 

ازدواج خیلی استرس رو ازبین میبره 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
بخاطر کرونا گرفتن تایمم میره یا کلا کلا کتابخونه رفتن تایممو میگیره؟

هر دو

چن سالته

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
ازدواج کنی بهتر درس رو متوجه میشی  تجربه شخصی خودمه الان باردارم اما خیلی ذهنم بازشده نسبت به ...

شما هم کنکور دارید؟؟

یعنی پیشنهادتون اینه که کنکوری ها ازدواج کنن که ذهنشون باز بشه که درس بخونن؟

هر دو چن سالته

۲۸ سال.

کارشناسی ارشد دارم

۲۸ سال. کارشناسی ارشد دارم

چی میخوای قبول بشی

شما هم کنکور دارید؟؟ یعنی پیشنهادتون اینه که کنکوری ها ازدواج کنن که ذهنشون باز بشه که درس بخونن ...

ببین سن که از نوجوانی رد میشه یه سری امیال سرکوب شده توی وجودمون به وجود میاد

هورمون ها با فشار و استرس بیشتر بهم میریزن!

هر کنکوری نه 

بیشتر روی سخنم با اوناییه که ۲۵ رو رد میکنن 

وقتی هورمون های بدن میزون باشن قطعا استرس کمتر میشه و راحت تر میشه کنترلش کرد بعدشم اگر انگیزه داشته باشی واقعا با برنامه تر میشی و موفقیت بهتری نصیب آدم میشه ...

من چندتا آزمون سخت دردوران متاهلی دادم واقعا تاثیرشو حس کردم 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
منم راه بدید توی جمعتون منم میخوام کنکور بدم🥺

😅 عه. شما چند سالتون؟