2777
2789
عنوان

بقايا ي جنين

120 بازدید | 18 پست

بچه ها سلام..من ٢٠روز پيش سقط داشتم..١هفته اس خونريزي و لك بيني قطع شده..ولي رفتم سونو گف ١٠سي سي بقايا داري😐!!!اومدم قرص ميتل ارگونوين خوردم ولي اصلا نه خونريزي نه چيزي ديدم!!!اگه بقايا هستش پس چرا چيزي نمياد!!!امكان هستش با بقايا نه خونريزي داشته باشي نه لكه بيني؟!😐😐😐

وای عزیزم منم یه ماه پبش سقط داشتم ۳روزبعدسقطم رفتم سونو گفت مشکلی نیس ولی میترسم چون الان تهوع دارم وسینه درد یه هفتس

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

راستی خونریزی من ۷روز طول کشید ولعدش قطع شد لک بینی ایناهم نداشتم

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماه بعد ک پریود شدی همراه پریود بقایا هم دفع میشه

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
وای عزیزم منم یه ماه پبش سقط داشتم ۳روزبعدسقطم رفتم سونو گفت مشکلی نیس ولی میترسم چون الان تهوع دارم ...

سقط شما برا چي بود؟چند هفته بودي؟من ١٥هفته..من ١٠سي سي مونده اصلا خونويزي ندارم😐خوشبحالت تو تميز شدي😫نترس چيزي نيس تازه سقط كردي برا اونه

سقط شما برا چي بود؟چند هفته بودي؟من ١٥هفته..من ١٠سي سي مونده اصلا خونويزي ندارم😐خوشبحالت تو تميز شد ...

هفته من پایین بود ۸هفته باید میشدم قلب نداشت وخودبه خود سقط شد...ولی اون لحظه که اومدبیرون مردم وزنده شدم ازبس درد داشتم....

اخه دكترم گف ١٠سي سي مونده اگه بمونه اخه عفونت ميگيري!قرصم خوردم دفع نشد😐نميخام كورتاژ شم

بولمورم دا

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
هفته من پایین بود ۸هفته باید میشدم قلب نداشت وخودبه خود سقط شد...ولی اون لحظه که اومدبیرون مردم وزند ...

ميدونم عزيزم..من دوبار سقط داشتم ..دفعه بعدي حتما هم خودت هم شوهرت ويتامين بخورين..كه بچت قلبش تشيكل شه

ياخجي😂

گنع گت دوکترا

گرح گددم..الله كومحيم اولسون..كيمه من پيسليخ الميشم بو گونه دوشموشم😂

قینانایا😂😂😂😂