2777
2789
عنوان

نکنه درد زایمانه😭

277 بازدید | 5 پست

من قراره سه شنبه صبح سز بشم الان یه مقدار کمردرد دارم 😭نمیدونم دردام کاذبن یا نه میترسم دیر برم طبیعی زایمان کنم یا بدم الکی باشع اصلا اجازه معاینه هم نمیدم

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم

عزیزم اگه رفته رفته فاصله کم بشه و یکم خونریزید داشته باشی درد زایمانه

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

درد زایمان منظمه.

در ضمن وقتی درد اصلیت شروع بشه کاملا میفهمی. اگه شک داری که درد زایمانه یا نه پس اون درد زایمان نیست.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردزایمان هم زمان کمرت میگیره وشکمت مثل سنگ سفت میشه وتیرمیکشه اینادردهای طبیعی هستن دردزایمانی کشید ...

منم بارداری دوممه اما از ترس همه چی قاطی کردم چون دفع قبل دردام کشیدم بعد سز شدم نمیخوام تکرار بشه

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم