2777
2789

میشه بگید اخرین سونو چندهتگی انجام داید؟ وزنش چقدر بوده؟ و چند هفتگی زایمان کردید؟ چند کیلو دنیا اومده؟،

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم

هفته ۳۴ یک کیلو و هفتصد 

هفته ۳۸ سه کیلو و دویست گرم 

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

31 هفته 1877بود 

3430 به دنیا اومد تو 40 هفته

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

پسراولم آخرین سونو ۳۶هفتگی ۳۲۰۰بود وتو ۳۹هفتگی ۳۵۵۰ بدنیااومد.. پسردومم هفته۲۷هستم تازه سونو دادم براش

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
هفته ۳۴ یک کیلو و هفتصد  هفته ۳۸ سه کیلو و دویست گرم

چه خوب ماشالا رشد کرده😍چیزه خاصی خوردی عزیزم؟

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

به من هفته ۳۶ گفتن ۲۹۰۰ بنظرتون ۳۸ هفته یعنی سه شنبه که قراره سزارین بشم چقدر باشه؟،دختره

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم
من هفته ۳۲ ۲۴۰۰ بود ،هفته ۳۴۰ زایمان کردم ۳۲۰۰

شمام رشدش یهو خوب شده.از تغزیتون بوده؟

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
شمام رشدش یهو خوب شده.از تغزیتون بوده؟

تامیتونی پروتئین بحور من خیلی میخورم موز انبه شیروخرما تخم مرغ برای صبحانه بادام هندی جوانه گندم وماش 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن