2777
2789
عنوان

چی کار کنم😖

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آخرای ماه رمضون گرفتم زیر بیست تومن بود.دیگه بعد از اون سوسک ندیدم.

مرسی عزیزم اخه ترسیدم جدیدا بی کیفیت شده باشه پس اگر این جوره میخرم حتما تو خونه هم محض احتیاط  بزنم بچه کوچیک دارم طوریه؟

فرستادم برو همینو بزن  فقط توی فضای بسته مثل خونه اگه استفاده میکنی یادت باشه اصلا هیچ کدوم از ...

نه بچه کوچیک دارم اسپری تو خونه نمیزنم فقط برا مورچه پودر میزنم برا حیاط می خوام ممنونم ❤❤

اها کامنه اره تو دیجی کالا میگفت ۹۵ درصد راضی بودن 

من صد درصد راضییم ازش چون هم سوسک هم تخم سوسک نابود میکنه 

نسبت به قیمت حشره کشا گرون تر هست 

ولی ما یه بار هزینه کردیم الانم راضییم 

اینم گرفتیم تا یه وقت مستاجر برامون میومد یا وقتی خواست خونه رو خالی کنه بزنیم که اگه سوسک یا مورچه یا هرچی چه خونه ما چه تو وسایلی اونا بود نابود بشه و تکثیر نشه 

مرسی عزیزم اخه ترسیدم جدیدا بی کیفیت شده باشه پس اگر این جوره میخرم حتما تو خونه هم محض احتیاط  ...

اره باید حواست باشه جاهایی بزن که بچه دستش نمیرسه.چون بوی بیسکوییت میده احتمال داره بچه برداره بحوره.مثلا زیر کابینت میخوای بذاری ببر اون ته که دست بچه نمیرسه یا زیر در و پشت بوفه و اینا.منم بچه کوچیک دارم جاهایی گذاشتم که دستش نرسه

باشه فقط یادت نره هر کدوم رو امتحان میکنم تا یکی جواب بده انقدر سوسک های گنده این  شاخک دارن یه ...

حالا این خمیر و اینیکیا هم خوبه اما این پودر که میگم ۱۵۰ قیمتشه تو بازار پیدا میشه باید با اب قاطی کنی با سم پاش بپاشی به همه جا خیلی قویه