2777
2789
عنوان

گریه بچه

124 بازدید | 16 پست

دیشب پسرم ازساعت ۱۲ تاساعت ۶نمیخوابیداخردعواش کردم چندتازدمش زدزیرگریه شوهرم بیدارشدگفت چرابچه رونیزنی منم عصبانی شدم گفتم خب نمیخوابه خودش گرفت وخوابوندش منم تخت خوابیدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خاک ب سرم،بچه ی سال و نیمه زدن داره؟؟؟؟چطور تونستی بزنیش بعد با خیال راحت بخوابی    

بخدا بعضی وقتا دست ادم نیست ادمو خیلی کلافه کرون ۲۰ روز دخترم وضعش اینه شوهرم دیگه نمیکشه همش جیغ نه خواب داریم نه خوراک بعضی وقت تنبیه مثلا بلند حرف زدن خوب نمگم کتک کاری ولی بلند حرف زدن خوب دیروز دخترم از ۳ بیادر بود تا ۸ خوب گناه ماهم جیه 

بخدا بعضی وقتا دست ادم نیست ادمو خیلی کلافه کرون ۲۰ روز دخترم وضعش اینه شوهرم دیگه نمیکشه همش جیغ نه ...

من دخترم ۲ سال و نیمشه،چند شبه،ساعت ۴ صبح بیدار میشه،دیگه نمیخوابه تا ۸،۹،چندروز پیش از عصبانیت ی جیغی زدم سرش،خیلی ترسید و گریه کرد،مث سگ پشیمون شدم،دیگه بچه همینه،تا بیاد بزرگ شه،مارو پیر میکنه

من دخترم ۲ سال و نیمشه،چند شبه،ساعت ۴ صبح بیدار میشه،دیگه نمیخوابه تا ۸،۹،چندروز پیش از عصبانیت ی جی ...

پشمون نشین باید یاد بگیرن زمان خواب بیداریشون الان که کامل همه چیزو میفهمه بهش توضیح بده من جاشو گرم میکردم نمیخوابید ببین چه جوری راحت تو خوابش ا ن کار کن مثلا لباس راحتی دخترم الان با زیر پوش راحت بخوام عوضش کنم اشکم درمیاره 

پشمون نشین باید یاد بگیرن زمان خواب بیداریشون الان که کامل همه چیزو میفهمه بهش توضیح بده من جاشو گرم ...

جیغ و داد تو‌روحیه شون اثر‌ بد میزاره،احساس گناه میکنم،حس میکنم مادر بدی هستم،براش وقت نمیزارم  

جیغ و داد تو‌روحیه شون اثر‌ بد میزاره،احساس گناه میکنم،حس میکنم مادر بدی هستم،براش وقت نمیزارم   ...

نمیگم که جیع وداد کنیند یه نبیه چند ثانیه لازمه اون موقع که بچه سرتقه بار میاد اخه کار خودش میکنه باید یاد بگیره تا نه بگه