2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

119 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من امروز عضو شدم و یه سوال خیلی مهم دارم ممنون میشم جواب بدید

من دکتر زنان بهم قرص پروژسترون داده بود ۱۰ شب دو تا خوردم، قطع کردم تا ده روز منتظر شدم پریود بشم اما نشدم، تا اینکه امروز بی بی چک زدم دو تا خط افتاد، دوباره امتحان کردم بازم دو تا خط افتاد، احتمال اینکه حامله باشم چقدره؟ یعنی اصلا ممکنه حامله باشم؟

عکس بی بی چک بده 

❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید

زیااده احتمالش

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعله احتمالش هست شما باید قبلش آزمایش می دادید که ببینید حامله هستید 

❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید
گلم اینم عکس بی بی چک

مبارک باشه شیرینی یادت نره  راستی بچه داری 

مبارک باشه شیرینی یادت نره  راستی بچه داری

واقعا باورم نمیشه از شوک دربیام شیرینی ام میدم:))

نه گلم، اصلا قصد بچه دار شدن نداشتیم، شوهرم خوشحاله از صبح ولی من همه ش دارم گریه میکنم و گیجم حالا نوبت گرفتم برم دکتر سونو ببینم چی شده

انشاءالله سالم و سلامت باشه وقتی میری دکتر حتما حتما ماسک بزن فراموش نکنی خیلی از خودت مراقبت کن