2789

من اینو نمیدونستم که آتش نشانی میاد کمک😅

خونه ای که الان توش نشستیم دور تا دورش خالیه و باغ هستو پراز دارو درخت برا همین خونه ی ما فصل گرما کلی جکو جونور داره  وای سالهای اول اشکم در میاومد سوسک که میدیدم یا مارمولک میرفتم تو اتاق پنج شیش ساعت تا شوهرم بیاد بکشتش الان بیشترم شدن ولی دیگه خودم می کشمشون 

یبارم موش آومده بود من از استرس صدام جیغ جیغی شده بود شوهرم سرم داد کشید که چرا میترسی مگه اینا ترس دارن آبرومو بردی گریه م انداخت 

حالا انگار فقط من میترسم 😒😒😒

بعضی از مردا گاون در هیکل انسان قبول دارین؟ :))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا میان؟؟؟؟ من مارمولکو‌‌ با بدبختی میکشم‌ از این به بعد زنگ بزنم آتش نشانی😁 دوستان راه حلی د ...

چمدونم انگار واقعا میان چند نفر بهش گفته بودن این دو نفرم زنگ زده بودن که اومدو

وای وای سوسک خیلی بده من هروقت ببینم ناخودآگاه جیغ میزنم شوهرم غر میزنه بعدش بهش میگم دست خودم نیست خود ب خود جیغ از دلم کنده میشه میخنده میگه اخه چیش ترس داره من حتی ی بچه هم سقط کردم بخاطر ترس از سوسک😢

وای من از مارمولک تا سر حد سکته میترسم

مال ما ریزو درشت میان تو کلی هم چی گذاشتم درز گرفته بشه بازم میان یعنی به حدیه که ما میخوایم بشینیم باید ی لگد بزنیم به بالشت که مارمولکی باشه بیاد بیرون

وای وای سوسک خیلی بده من هروقت ببینم ناخودآگاه جیغ میزنم شوهرم غر میزنه بعدش بهش میگم دست خودم نیست ...

وای یا خدا چقدر بد 

منم ی لرزه های بدی میخورم سر درد میگیرم اصن بعضیاشو نمیدونم از کجا میان کلی سم زدیم بیشتر شدن