2777
2789

سلام.خانمها من ۸ ام  یعنی چهارشنبه تخمک کشی دارم.اما امپول hcgبهم ندادن.میدونید چرا؟

فقط دیفرلین دادن برا فردا شب،

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃

تاپیکسلام بیا این تاپیک ...از سال 1394فعال هست...کل خانمهایی که میکرو کردن اونجا هستن ...تجربیاتشون عااااالیه....هرسوالی داری بپرس ازشون ...اطلاعاتشون قوی هست...اگر سوال خییییلی مهم داشتی هم زینی_بابا رو تگ کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک سلام بیا این تاپیک ...از سال 1394فعال هست...کل خانمهایی که میکرو کردن اونجا هستن ...تجربیاتشون ...

خیلی ممنون گلم.پس همونجا میپرسم،چون خیلی نگرانم.

اونجا میشه خونه دومت از این به بعد....چون بچه ها همه یه پا پزشک شدن واسه خودشون ودلسووووزن...بپرس صب ...

آره،یه چند صفحه خوندم تازه،ممنون گلم

سوالمو گذاشتم همونجا،انشاله تا صبح جواب بدن بچه ها.

🌷🌷

منم مثل خودتم ...دلم فقططططط نی نی میخاد 😔

عزیزم...

درکت میکنم.انشاله خدا راه رو برا هر دومون وهمه اونایی ک بچه میخوان باز کنه،خیلی سخته،فقط دردش مال خودمون،ولی پایانش خوشه انشاله🥰

عزیزم... درکت میکنم.انشاله خدا راه رو برا هر دومون وهمه اونایی ک بچه میخوان باز کنه،خیلی سخته،فقط د ...

سلام 

استارتر شما تخمدات تاپیک زده بودی خوب نبودن وجنین درست نشد 

ایندفعه تخمک‌گیری کردی جنین درست شد؟؟مشکل از چی بود ؟؟

چیکار کردی که جنین درست شد 

منم جتین درست نمیشه توروخدا بگو چی شد

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
سلام  استارتر شما تخمدات تاپیک زده بودی خوب نبودن وجنین درست نشد  ایندفعه تخمک‌گیری کردی ...

سلام

من یکبار دیگه تخمک کشی کردم ،۱۲ تا تخمک  اکثرا مرده،باز دوتا جنین تشکیل شده بود ک یکی اش خوب بود،انتقال دادم نگرفت

سلام من یکبار دیگه تخمک کشی کردم ،۱۲ تا تخمک  اکثرا مرده،باز دوتا جنین تشکیل شده بود ک یکی اش ...

عزیزم‌نگفتن چرا اینجوریه راه حلی درمانی چیزی بهت میشنهاد ندادن که تخمکات خوب بشن 

؟؟

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
عزیزم‌نگفتن چرا اینجوریه راه حلی درمانی چیزی بهت میشنهاد ندادن که تخمکات خوب بشن  ؟؟

نه والا،فقط گفتن احتمالا خودت ژنتیک اینطوری هستی،ما نازایی اصلا تو فامیلمون نداریم،چی بگم

فقط گفت برو فصل سرما بیا،شاید گرما و تنش و استرس تاثیر داشته باشه