2777
2789

من ازمایش خون برای کرونا دادم منفی شده 

گفتن سرماخوردگیه بعد یه هفته که رو ب بهبودم خس چشایی و بویاییمو از دیشبه از دست دادم 

دارم دیونه میشم خیلی ناراحتم چیکار کنم 😭

هیچی نمیشه تو همین سایت خیلیا این مشکل براشون پیش اومده و علایم دیگه نداشتن و بعد از یکی دو هفته خوب شدن و حس بویایی چشایی شونم برگشته

نگران نباش

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبل عید بویایی چشایی از دست دادم، بعد تقریبا دو سه هفته کامل برگشت،نگران نباش،یه چیزی با بوی تند بگیر جلو بینیت، من یه عطر تند داشتم اونو بو میکردم امیدوار میشدم یه درصدی بوشو میفهمیدم

هیچی نمیشه تو همین سایت خیلیا این مشکل براشون پیش اومده و علایم دیگه نداشتن و بعد از یکی دو هفته خوب ...

من داره از این حسه حالم بهم میخوره 

خیلی حسه بدیه کاش دارویی چیزی داشت 

من داره از این حسه حالم بهم میخوره  خیلی حسه بدیه کاش دارویی چیزی داشت

نه بابا نتررررس 

حتی اگه کرونا باشه دیگه ضعیییییف ترین نوعشو گرفتی که هیچ تاثیری نداره روت

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
بعد چند وقت برگشت؟

عزیزم فکرمیکنم کروناست ..شوهرمنم آزمایش خون داد که منفی بود و ما خیالمون راحت شد که کرونا نیست بعد متوجه این شد که حس بویاییش رو کامل از دست داده . .فکرمیکنم ۱۰روز یاحداکثر ۲هفته شد بعد کم کم بویاییش برگشت ..استرس نداشته باش شما اگه داشته باشی ام خفیفه فقط تا جایی که میتونید تغذیتون و استراحت رعایت کنید و مراقب اطرافیان باشین

اگر کرونا اصلا نبود یه درصدم مهم نبود  این لعنتی اسمشم عذاب اوره

نه بابا، خداروشکرفقط این حالت هست

راستی شنیدم جوش شیرین به مدت14 شب بخور بگیری خوب میشی

یه چایخوری بریز تو دوسه تا لیوان آب جوش،برو زیر پتو دو دقیقه بخور بگیر،البته منم از تو سایت شنیدم