2777
2789
عنوان

کمکم کنید مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ پیمانه؟؟؟ چند ساعت یه بار؟

اون لحظه که بیدار میشه مثلا ۶ تا 8 سینه خودم.بعدش شیرخشک.بعد سینه خودم دوباره.تا ۱۱.بعدش شیرخشک بعد سینه خودم دوباره.بعد میخوابه.بعضی وقتام خوابش میاد.نیم ساعت یا یک ساعت سینه خودم بعد میخوابه تا ۲ الی ۳ ساعت.

MSN
نمیخوره.ی چند دیقه میخوره.بقیش هی دوس داره دهنش باشه

ای ناااازی،اشکال نداره توام یکم بده یکم نده، دو سه ماه اول اینجوریه، پسر منم اینجوری بود یه دوماه بگذره درست میشه، هنوز راهو روس شیر خوردنو خوب بلد نیست،فقط مطمعن شو شیرت کم نباشه و سیر باشه

مشکلی ندارم عزیزم.اینکه ۴-۵ ساعت مدام تو دهنش باشه اذیتم میکنه.اونم ب جون میخرم ولی میگم بد نباشه ی ...

عزیزم از نظر روانی براش خوبه، دختر منم همینجور بود من کلا لباس تنم نبود بسکه این بچه سینه به دهن بود منم شیرم کم بود و شیرخشک میدادم اما از شیر خودم دریغش نکردم هر چقدر هم کم بود

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
ای پناه بر خدا.ایشالا درست میشه اینم

آره بابا، بچه روز به روز رفتاراش تغییر میکنه، حالا بزار بزرگتر بشه خودت متوجه میشی، اوایل واقعا سخته، هم مادر عادت نداره به بچه، هم بچه نوزاده به محیط عادت نداره، دوماه بگذره کم کم راحت تر میشی

عزیزم از نظر روانی براش خوبه، دختر منم همینجور بود من کلا لباس تنم نبود بسکه این بچه سینه به دهن بود ...

متشکرم عزیزم.خدا دخترتونو حفظ کنه.بعد دخترتون چندماهگی این عادتش بهتر شد؟

MSN
متشکرم عزیزم.خدا دخترتونو حفظ کنه.بعد دخترتون چندماهگی این عادتش بهتر شد؟

عزیزم تا تقریبا 16 ماهگی همینطور بود، خدا کوچولوی شما را هم حفظ کنه ان شاء الله 

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖