2777
2789
عنوان

کمکم کنید مامانا

101 بازدید | 26 پست

سلام.پسرم ۲۰ روزشه.۳۷ هفته بودم دنیا اومد.۵ روز اول خودم شیر نداشتم بش شیر خشک دادم.بعد کم کم سینه خودمو بش دادم.الان دیگه سینمو ول نمیکنه.همش دوس داره تو دهنش باشه.پوشکشو خوب خیس میکنه.وزن گیریشم خوب بوده.بش شیرخشکم لابلای شیر خودم.ولی باز سینه خودمو میخواد.احساس میکنم وابسته شده.راهکار میخوام ازتون تا شرایط بدتر نشده.چون هرچی سنش بالاتر بره سختر میشه.ممنون میشم کمکم کنید

MSN

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی ندارم عزیزم.اینکه ۴-۵ ساعت مدام تو دهنش باشه اذیتم میکنه.اونم ب جون میخرم ولی میگم بد نباشه ی ...

نه ضرری  نداره برات. فقط کم خوابی میاری و خونت نامرتب و غذا نداری😂😂😂

آسمانِ ابری  
نه ضرری  نداره برات. فقط کم خوابی میاری و خونت نامرتب و غذا نداری😂😂😂

دقیقا😂حالا شانس اوردم فعلا خونه بابامم.راهکاری نداره بنظرتون.پستونکم اصلا قبول نمیکنه.ممه مصنوعی بازار هس بخرم؟😂

MSN