من یک میگرنی شدید هستم خیلی شدید ..به شدت سردرد میگیرم چشم راستم میخواد کور بشه اینقد درد مبگیره..وباعرض معذرت تهوع شدید میگیرم ومعده م هیچیو نگه نمیداره و این دوسال اخیر فقط با آمپول بهترمیشم یعنی باید برم یه آمپول دیکلوفناک و یه آمپول تهوع بزنم بیام بخوابم..اصلا باخواب و قرص خوب نمیشم ..چون معده م چیزی رو نگه نمیداره..همیشه هم ازبوی ماشین نو،،کولر وبخاری ماشین وکلا ماشین درحال حرکت تهوع وسردرد میگیرم..راهی هم تاحالا نبوده که حل کننده باشه چون دوتا ازخواهرای بزرگترازخودمم اینطورین ک البته یکیشون الان با گذشت سنش بهترشده..میگن توی ماشین لیمو بخورید ،زنجبیل خوبه.الان دمنوش زنجبیل یا لیمو شاید بهترت کنه..البته من امتحان نکردم چون اینقد حالم بدمیشه نمیتونم چیزیو امتحان کنم...قبلانا ک توماشین تویه مسیر یک ساعته راننده باید دوبار می ایستاد تا من ....،،الان تو جاده های صاف فقط حالتشو دارم وتحمل میکنم ولی بخاطر همین حالات جاده چالوس نمیرم اصلا،،راستی قرص دمیترون بگیر.مواقعی که دیدی داری ازبوها حالت تهوع میگیری سریع بخور.جواب میده.من همیشه همراهمه.امیدوارم یه درمانی پیدا بشه..حالا من شاید بعد ازکرونا برم با بوتاکس میگرن،،کمی بهترش کنم..الان ک بخاطر کرونا نمیتونم برم درمانگاه آمپول بزنم خیلی عذاب میکشم.امیدوارم شمام بهتربشی عزیزم