2777
2789
عنوان

میگرن و ب بو حساس

335 بازدید | 11 پست

سلام روستان کسی اینجا میگرن داره و ب بو حساس باشع من دیروز سوار ماشین شدم ی بوی گرم خورد ب دماغم تا الان هس سرمم درد گرفتع از دیروز راه حلی دارین بگین دیونع شدم

منم اینطوریم ولی راهی پیدانکردم

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک میگرنی شدید هستم خیلی شدید ..به شدت سردرد میگیرم چشم راستم میخواد کور بشه اینقد درد مبگیره..وباعرض معذرت تهوع شدید میگیرم ومعده م هیچیو نگه نمیداره و این دوسال اخیر فقط با آمپول بهترمیشم یعنی باید برم یه آمپول دیکلوفناک و یه آمپول تهوع بزنم بیام بخوابم..اصلا باخواب و قرص خوب نمیشم ..چون معده م چیزی رو نگه نمیداره..همیشه هم ازبوی ماشین نو،،کولر وبخاری ماشین وکلا ماشین درحال حرکت تهوع وسردرد میگیرم..راهی هم تاحالا نبوده که حل کننده باشه چون دوتا ازخواهرای بزرگترازخودمم اینطورین ک البته یکیشون الان با گذشت سنش بهترشده..میگن توی ماشین لیمو بخورید ،زنجبیل خوبه.الان دمنوش زنجبیل یا لیمو شاید بهترت کنه..البته من امتحان نکردم چون اینقد حالم بدمیشه نمیتونم چیزیو امتحان کنم...قبلانا ک توماشین تویه مسیر یک ساعته راننده باید دوبار می ایستاد تا من ....،،الان تو جاده های صاف فقط حالتشو دارم وتحمل میکنم ولی بخاطر همین حالات جاده چالوس نمیرم اصلا،،راستی قرص دمیترون بگیر.مواقعی که دیدی داری ازبوها حالت تهوع میگیری سریع بخور.جواب میده.من همیشه همراهمه.امیدوارم یه  درمانی پیدا بشه..حالا من شاید بعد ازکرونا برم با بوتاکس میگرن،،کمی بهترش کنم..الان ک بخاطر کرونا نمیتونم برم درمانگاه آمپول بزنم خیلی عذاب میکشم.امیدوارم شمام بهتربشی عزیزم

وخدایے ڪہ بہ شدت ڪافیست ..
من یک میگرنی شدید هستم خیلی شدید ..به شدت سردرد میگیرم چشم راستم میخواد کور بشه اینقد درد مبگیره..وب ...

منم مثع شمام ب بو حساسم اگع ی بوی بد بخورع ب دماغم  تا چن روز حالم بدع  من فقط قرص میخورم تالا امپول نزدم