2777
2789
عنوان

خدا دقیقا زمانی به دادمون میرسه

108 بازدید | 10 پست

خدا دقیقا زمانی به دادمون میرسه که از همه قطع امید کنیم و به خودش دل ببندیم و امیدوار باشیم خودش تو قرآن گفته به نظرتون يعنى نبايد از امام رضا و بقيه معصومين كمك بخوايم؟

التماس دعا از بقيه چى؟ نكنيم؟ من به دست و پاى هركى كه بشه ميوفتم تا واسم از """"خدا """""" بخواد كه به حاجتم برسم

يعنى گناهه؟ يك هفته فقط وقت دارم وگرنه آواره ميشم خدايا كمك كن

به راننده تاكسى بگم:سلام خسته نباشيد حرم لطفا در بابل جواد😍به نزديكاى حرم كه ميرسيم بزور موهامو ميدم تو و چادر رو از كيفم در ميارم آماده ميكنم از تاكسى پياده ميشم و سعى ميكنم هرطور شده با نابلدى تموم موهامو بكنم تو و خودمو با چادر بپوشم ميرم جلوتر از در نون رضوى رد ميشم و به خودم وعده خوراكياشو ميدم،ميرسم حرم از ايست رد ميشم و وارد بهشششششششت روى زمين ميشم جايي كه هوا هميشه مطلوبه نه سرده نه گرمه بو حرم بو حاجت روايي بو عشق دورتادورمه دست ميكشم به در و ديوارش بوش ميكنم حسش ميكنم غرق شاديم خودمو بين مردم ميپيچونم با اينكه هيچ وقت دستم به ضريح نرسيده اما از همون دورادور سلام ميكنم و با امام مهربونم حرف ميزنم اين لحظه هاى پر از آرامش هزار بار تقديم به هممون😍😍😍واى واى بعد حرم ميدونى چي ميچسبه؟ ميدون ١٠ دى برى سوسيس بندرى و پيراشكى بزنى بر بدن😂😍التماس دعا

از دعا مشلول كسى معجزه ديده؟ خواسته من واقعا در حد معجزست

به راننده تاكسى بگم:سلام خسته نباشيد حرم لطفا در بابل جواد😍به نزديكاى حرم كه ميرسيم بزور موهامو ميدم تو و چادر رو از كيفم در ميارم آماده ميكنم از تاكسى پياده ميشم و سعى ميكنم هرطور شده با نابلدى تموم موهامو بكنم تو و خودمو با چادر بپوشم ميرم جلوتر از در نون رضوى رد ميشم و به خودم وعده خوراكياشو ميدم،ميرسم حرم از ايست رد ميشم و وارد بهشششششششت روى زمين ميشم جايي كه هوا هميشه مطلوبه نه سرده نه گرمه بو حرم بو حاجت روايي بو عشق دورتادورمه دست ميكشم به در و ديوارش بوش ميكنم حسش ميكنم غرق شاديم خودمو بين مردم ميپيچونم با اينكه هيچ وقت دستم به ضريح نرسيده اما از همون دورادور سلام ميكنم و با امام مهربونم حرف ميزنم اين لحظه هاى پر از آرامش هزار بار تقديم به هممون😍😍😍واى واى بعد حرم ميدونى چي ميچسبه؟ ميدون ١٠ دى برى سوسيس بندرى و پيراشكى بزنى بر بدن😂😍التماس دعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه امام رضا خيلي مهربونه و من گناهكارم امام رضا واسطه ميشه بين منه گناهكار 

مثل خواهر مهربون كه بره مخ بابامو بزنه پول بده بهم

آخه امام رضا خيلي مهربونه و من گناهكارم امام رضا واسطه ميشه بين منه گناهكار  مثل خواهر مهربون ...

نوچ قبول ندارم وقتی بابات عاشقته و صدبرابر مهربون تر از آجیت پس چرا مستقیما از خودش نخوای؟

من فقط از خدا میخوام همه چیزو

بقیه فقط در حد واسطه قرار دادن

وگرنه هیچ توانایی ندارن مگرررر به خواست خدا

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
آخه امام رضا خيلي مهربونه و من گناهكارم امام رضا واسطه ميشه بين منه گناهكار  مثل خواهر مهربون ...

بله امام رو هم واسطه قرار بدی خوبه اما از خدا بخواه مطمین باش بهت قول میدم اگه خواسته واست خیر باشه براورده میشه

مرسى دوستان ان شاء الله هممون حاجت روا بشيم