2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر دو تا بچم خوردم.سر بچه اولم از ۴۰هفته گذشته بود رفتم بیمارستان برا چکاپ ماماگف یه شیشه بگیر بخور.منم فک کنم حالا دقیق یادم نیس ولی یه شیشه خوردم که گلاب به روتون اسهال شدم و دردام شروع شدکه اول فک کردم درد دلپیچه واس خاطر کرچک هاس

سر بچه دومم بازم یادم نیس ولی فک کنم یک یا دوقاشق خوردم که خوب بود اسهال نشدم.عصر خوردم فرداش ساعت۶صب دردام شروع شد

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
من سر دو تا بچم خوردم.سر بچه اولم از ۴۰هفته گذشته بود رفتم بیمارستان برا چکاپ ماماگف یه شیشه بگیر بخ ...

چه خوب😄

چجوری می خورن حالا؟چه قدر بخورم به نظرت؟؟؟درد اسهالش بد نباشه؟😣😣😣

چه خوب😄 چجوری می خورن حالا؟چه قدر بخورم به نظرت؟؟؟درد اسهالش بد نباشه؟😣😣😣

نه سر بچه دومم که کم خوردم اسهال نشدم.

یک قاشق غذاخوری بخور.بسم الله کن بخور خدای نکرده مشکلی پیش نیاد.منکه خوردم راضی بودم

من زودم زایمان کردم خودم حدس میزنم از همین روغن کرچکا باشه که مثل امپول فشار عمل میکنه

من شش و بیست دقیقه صبح دردشدید از خواب بیدارم کرد۸هم زایمان کردم

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
پس یه قاشق کافیه؟کلا؟ می خورم ایشالا که درست بشه.چن هفته ای؟

نمیدونم بخدا چقد

اصلا یادم نیس فک کنم زنداداشم یه قاشق خورده بود ولی فایده ای واسش نداش

حالا شما با یک قاشق شروع کن اگه افاقه نکرد فرداشب دو قاشق بخور😅

انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم

منم دعا کن.واسه امان زمان و 

واسه شرایط الانم دعاکن انشالله کرونا بره.

اگه خوردی و راضی بودی بیا همینجا از تجربت بگو شاید به درد کسی بخوره.

منو ریپلای کن که متوجه بشم