2777
2789

من ي سوال پرسيدم داشتم از يك نفر هم آدرس دكتر ميپرسيدم تاپيك رو اينقدر گزارش زدن تعطيل شد:|واقعا مسائل طبيعي اينقد براتون سخته دركش؟هممون خانوميم هممونم يا متاهليم يا در شرف ازدواج

يه خانومي بود نام كاربريش @خندهههه بود اگه اين تاپيكو ديدي لطفا اگر دكتر خوب ميشناسي معرفي كن عزيزم ممنونم

(در ضمن من از بيكاري نيومدم توي ني ني سايت واقعا اومدم اطلاعاتم بالا بره و سوالامو توي كلينيك بپرسم خودمم مهندسي پزشكي ميخونم و اگر كسي سوالي داشت ميتونم كمكش كنم نام كاربري قبليم هم kobi_dbq بود كه پسوردم رو فراموش كردم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@خندههههه دوست گلم ایشون باهات کار داره

عزیزم خودتو ناراحت نکن همه جور ادمی هست

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
بچه ها کسی میدونه تاپیکم چرا ترکید گفتم رابطه زناشویی نداریم

گزارش زدن برات ؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
چیبود مگ سوالت بیشتر اوقات نی نی یار میترکونه

راجع به كم كردن ميل جنسي بود چند نفر گزارش زدن واقعا اين مسائل چيز طبيعي و من فقط راهنمايي ميخاستم دكتر يا هر روش ديگه اي:((توي دوران آشنايي هستيم)

راجع به كم كردن ميل جنسي بود چند نفر گزارش زدن واقعا اين مسائل چيز طبيعي و من فقط راهنمايي ميخاستم د ...

عاها 

مسائل جنسیو نی نی یار گفت خودم میترکونم حالا نمیدونم شاید این با گزارش ترکیده

تفریح پسرونه ¡ هرزگی دخترونه ¡ چقدر دنیامون کثیفه... کثیف... کثیف (: 🖤🚶🏻‍♀️
گلم اره تایپک ترکید  سکستوراپ توی همه شهر ها هست پرس و جو کن پیدا میکنی قرص بهتون میده

مرسي عزيزم عوارضشون بلند مدت هست؟يا با قطعش درست ميشه

من الان اسپيرونولاكتون ميخورم تو عوارضش اين هست يه سري نوشتن كه به صورت دائمي بوده يا نامردم آسنترا ميخورد اين عوارض رو داشت ولي خب قطع كه كرد برگشت