2777
2789
از زمان پریود هفت هفته وسه روز بودم ،سونو هم دقیق هفت هفته وسه روز 

خدا رو شکر 🥳🥳

بخدا از صبح دنبالت بودم گفتم اگه بره سنو بهم گفت خبرت میکنم حتما نرفته که بهم نگفت 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فازشونو نمیفهمم  خو مگه خودشون یه روز دختر نبودن  یه جا رفتم خانمایی که پسر داشتن به اون ...

بنظرت دلیل گند اخلاق شدن تدریجی اغلب مردای ایرانی چیه ؟ همینه دیگه همین مادرا باعثش میشن نسل به نسل عوضم نمیشیم هی بیشتر برمیگردیم ب دوران جاهلیت اینان ک همش میکوبن تو سر جنسیت خودشون جنس پسرو الکی بالا میبرن تحویل جامعه میدن ن تربیتی نه ادبی ن چیزی فقط همین ک پسر زاییدن دیگه کافیه تربیتشم دست زن بدبختشه 

خدا رو شکر 🥳🥳 بخدا از صبح دنبالت بودم گفتم اگه بره سنو بهم گفت خبرت میکنم حتما نرفته که بهم نگفت& ...

فدای تو😘

عزیزم تازه اومدم نی نی سایت 

پستتو دیدم یادم افتادگفتم بهت بگم 😍ایشالا ک توهم میای خبر خوبتو میگی بهم😚