2777
2789
عنوان

امپول سینال اف

1760 بازدید | 7 پست

خانوما کسی آمپول سینال اف تزریق کرده ؟الان دکتر به من امپول سینال اف ۹۰۰ داده و باید شبی ۲۲۵ واحد که بشه ۳۶ درجه بزنم .امشب شب ۴ رو زدم باید ۹۰۰ واحد شبی ۲۲۵ واحد که میزدم شب ۴ تموم میشد اما هنوز ۱۵۰ واحد ازش مونده

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.

موقع تزریق اشتباه کردی کم زدی تهشو فردا بزن دوزت کامل شه

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی دوست عزیز میگم منم سینال ۹۰۰ داشتم باید روی عدد ۲۴ میزدم یعنی بعد ۶ روز تمام اما امشب ک شب ۶ بود زدم ازش مونده چیکار کنم ممکنه یه شب تخلیه نکرده😭  تو رو خدا اگ میدونی کمکم کن

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️
سلام خوبی دوست عزیز میگم منم سینال ۹۰۰ داشتم باید روی عدد ۲۴ میزدم یعنی بعد ۶ روز تمام اما امشب ک شب ...

عزیزممم منم سینال اف اضافه اوردم باید چهار روزه تموم میشد یعنی اشتباه زدم ؟؟؟ 

عزیزممم منم سینال اف اضافه اوردم باید چهار روزه تموم میشد یعنی اشتباه زدم ؟؟؟

نه دکتر گفت درست زدی شرکت گاهی یه مقدار اضافه میزاره تهش میمونه

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️