2777
2789
عنوان

مصرف نشاسته برا کودک

5717 بازدید | 25 پست

سلام مامانا.خوبید؟

یه سوال داشتم. میخواستم بدونم چجوری نشاسته رو بدم پسرم؟

منظورم اینه که چطور داخل شیرش بریزم؟همونجوری تو اب حلش کنم؟باعث دل درد و اسهال نمیشه؟

کسی تاحالا استفاده کرده؟ممنون میشم تجربیاتتونو بگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ ارتباطی با وزن گیری نداره چدن پودریه فک میکنی فقط از خونریزیهای داخلی کمی جلوگیری میکنه

نشاسته کربوهیدرات داره که کربوهیدرات باعث وزنگیری میشه. گفتم که مطلع باشین

جواب نشاسته یدونه لایک بود؟😄😄😄😄

آخخخ آخ ببخشید

کنجکاو شدم یادم رفت 🤭🤭🤭

دارم آمادگی قبل بارداری میرم تو نی نی سایت

کنجکاو شدم دوستمون گفتن نشاسته مضره😁😁

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست... 💖💖
شیر خشک ۱۰۰ برابر نشاسته مقوی و کامله

نگفتم اینجا انتقاد کنید یا بگین چی خوبه چی خوب نیست.گفتم هرکی که تجربه استفاده داره بگه چجوری به بچه هاشون دادن خوردن. ممنون از جواباتون.

نگفتم اینجا انتقاد کنید یا بگین چی خوبه چی خوب نیست.گفتم هرکی که تجربه استفاده داره بگه چجوری به بچه ...

خوب تجربه دادنشم میخوای باهاش فرنی درست کن خوش طعم میشه میخوره یه قاشق چای خوری هم گلاب بزن بدی خامیش بره قبلش یه تفت خالی بده 

روانشناسی کودک

عزیزم من واسه دخترم اینطوری درست میکنم دوس داره نشاسته رو با اب یخ مخلوط میکنم کمی هم شکرمیریزم میزارم روگاز همش میزنم که ته نگیره چتدتا بادام هم میریزم توش یکم که قوام اومد نمیزارم سفت بشه روون باشه کمی گلاب هم میریزم دخترم اینطوری خیلی دوس داره