2777
2789
عنوان

گیر دادن به حجاب

1381 بازدید | 28 پست

سلام من مدتیه با کسی درارتباطم برای ازدواج خواهش میکنم فقط سین نکنین کامنت بدین لطفا

ایشون الان بعد نزدیک هشت ماه میگن باید با حجاب تر باشی کمتر آرایش کنی من چه کار کنم واقعا دوس ندارم خیلی تغییر کنم ممکنه بعدا کمتر گیر بده یا کنار بیاد با این مسئله؟ اگر تجربه دارین کمکم کنین

ایشون بسیار ...

مطمئن باش.

چون هنوز خرش از پل‌نگذشته.

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من همه مدلشو دیدم. کسی که بدتر شده کسی که بهتر شده کسی که فرقی نکرده. کاملا بستگی به شخصیتشو عقایدش داره. 

البته به خودتم بستگی داره اگه ادمی هستی که نمیخوای بخاطر کسی تغییر کنی ممکنه اذیت بشی. ولی بعضیا مشکلی ندارن

همیشه میگن دنبال تغییر کسی نباشین! اگه نمیتونید با خواسته ی ایشون کنار بیاید که طبیعی هم هست،تن به ازدواج باهاش ندین.چون نه ایشون نظرش عوض میشه و نه شما حاضر به تغییری

چون تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟

مطمعن باش در اینده اصلاا کنار نمیاد 

بگو همینجوریم که هستم 

عاشق شدن مثل گوش دادن به صدای پیانو توی یه کافه شلوغ می مونه،اگه بخوای به اون صدای قشنگ گوش کنی باید چشم هات رو ببندی از بقیه ی صداها بگذری و اون ها رو نشنوی,صدای خنده ها،گریه ها،به هم خوردن فنجون ها....تو واسم اون صدای قشنگ بودی که من به خاطرش هیچ صدایی رو نشنیدم:))