2821
2789
عنوان

معنی این حرف چیه؟

189 بازدید | 28 پست

بچه شوهرمو من نگه میدارم و دوسشم دارم ولی اگه دعواش کنم یا مثلا برم قهر و نبرمش

شوهرم میگه بذار بچه ب دنیا بیاد این کاراتو تلافی میکنم

یعنی چی

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

یعنی خدا شفاش بده

خط و نشون میکشه برای بچه دوم خودش😶

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی خدا شفاش بده خط و نشون میکشه برای بچه دوم خودش😶

جدی اگه معنیش و فهمیدی بگو

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
یعنی شوهرت تو مرحله نفهمی گیر کرده  با عرض معذرت

اونو ک میدونم

خانوادگی نفهمن

مثلا چیکار میخواد بکنه؟!من نفهمیدم!ینی میخواد بچه ی خودشو دعوا کنه ک تو ناراحت بشی؟یا مثلا بچه رو محل نذاره؟چ عجیب!!!

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
یعنی خاک بر سر بیلیاقتش که میخواد سر بچه خودش خالی کنه

چی و سر بچه خودش خالی کنه

ینی سر بچه تو هم همین جور میارم که سر بچم میاری

بچه من

بچه خودشه

از سر خیابون ک نیاوردم