2777
2789
عنوان

راحتی پیش برادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2350 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معمولا دامنم تا یه وجب مونده به کف پاس و زیرشم هیچی نمی پوشم  اگه تامن نپوشمم ساپورت تنم میکنم سینه هامم یکم بازه نه زیاد همونقدر که تو خونواده ها عادیه روسری هم تو خونه نمی پوشم

ببین من پسر جاریم وقتی من اومدم تازه بدنیا اومد بود الان یازده سالشه من دیگه پیشش تاب نمیپوشم و یکمم بولیزم سعی میکنم بلند باشه حالا هر روز هم باهمیم دلیل نمیشه که حجاب رعایت نکنه آدم...دو سال دبگه هم قطعا روسری باید سر کنم پیشش 

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

اسیبی رسید ب زندگی شما از رفتار من؟ 

چقد عجیبید

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من همسرم 15سالش بوده زنداداش دار شده اما زنداداشش مومن و با حجابه خودش ..منم 5ساله افزوده شدم تی شرت گشاد میپوشم با شلوار  بستگی به تربیت خانوادگیتون و حانوادگیشون دار

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ببین من پسر جاریم وقتی من اومدم تازه بدنیا اومد بود الان یازده سالشه من دیگه پیشش تاب نمیپوشم و یکمم ...

دقیقا منم هر روز خونه بابامم به خاطر بارداری خواهرمم جلو شوهرم حجاب نمیذاره میکه 24اینجاینن میپزم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

آنقدر با من راحت بود که مامانش هر وقت ازش ناراحت میشد از من می خواست توجیهش کنم معمولا حرف منو قبول میکنه برای درسش یا مشکلاتش با من مشورت میکنه با من درد دل میکنه البته همیشه احترام بزرگتر بودنمو داره

آنقدر یکی از دوستام گفت اینجور خ ب نیست

اخیرا یه مدت شلوار گشاد پوشیدم یا دامن بلند تنم کردم

ولی مامانش گفت تو تاحالا راحت بودی حالا اگه جوردیگه بشی بدتر حساس میشه و ممکنه به چشم غیر خواهری نگاهت کنه