2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا داشت وقتی میفروشیش از کاورش درس میارن وقتی داشت جدا میکرد چسبیده بود وقطره هم که زد رنگش فرق کرد

من فروختم از کاور درنیاوردش 

در تاریخ99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد     
منم فردا میرم قبلش میرم از یه طلافروش دیگه میپرسم ببینم چی میگه شماره طلا فروش نداری بپرسی راهنمایی ...

ماله من فروشنده آشناست گفت فرقی نداره ولی ببرم بعنوان فروش ببینم چطور میخرن اگه ایراد گرفتن عوض کنم

چند هزار کم کرد آخه بعضی جاها میگن ده تومن کسر میشه بعضی میگن 40 یا 50 هزار کم میشه

اوناکه کم میکنن کلاه بردارن من خودم که میفروختم صد به بالا زیر تابلو میخرید ولی پیش آشنامون رفتم حتا۸۱ و به قیمت تابلو برداشت ازم 

ماله من فروشنده آشناست گفت فرقی نداره ولی ببرم بعنوان فروش ببینم چطور میخرن اگه ایراد گرفتن عوض کنم

آره منم همینکارو میکنم اگه گفتن اعتبار نداره میبرم پیش همون که عوض کنه یا پولمو پس بده اگه قبول نکرد چی بگه از کجا معلوم از من گرفتی

آره منم همینکارو میکنم اگه گفتن اعتبار نداره میبرم پیش همون که عوض کنه یا پولمو پس بده اگه قبول نکرد ...

دوربین دارن نمیتونه بگه فیلمت هست که رفتی خریدی