2777
2789
عنوان

خدایی فاز اونایی که

261 بازدید | 29 پست

خدا بهشون بچه میده بعد میگن بچه پسر بشه چیه؟؟؟ دقیقا فازتونو بگیم ما هم بفمیم

خدا بهتون لطف میکنه بچه میده بعد عزا میگیرین که چرا بچه دختر شد   دقیقا وقتی بچتون پسر بشه میشه بگید قراره براتون چه کاری کنه؟؟؟ 🤔🤔🤔 

اها حتما دلیلتون اینه چون از قدیم میگفتن بچه باید پسر بشه این افکار ادامه پیدا کرده و دلیلتون اینه 😑 خدایی مغزهاتونو آکبند نگه ندارید ازش استفاده کنید فقط اینو یاد گرفتید که از قدیم گفتن بچه پسر بشه ولی دیگه از مغزتون استفاده نمیکنید که چرا میگفتن پسر بشه چون قدیم پسرها گاو و گوسفندارو میبردن چرا ، قدیم پسرها میرفتن شهرهای دور کار میکردن خرج خونه رو میدادن ، قدیم پسرها کارهای سختی میکردن که خب دخترها قادر نبودن انجام بدن دلیلشون این بود خیلی هاشون . الان اگه بچتون پسر بشه میخواد گاو و گوسفداتونو ببره چرا یا خرج خونه تونو بده؟ مثلا قراره از ۱۰ سالگی بفرستینش کار کنه براتون؟ 

خب این که هیچ حتما دلیلتون اینه که پسر میخواد نسلتون ادامه بده اون نسلی که همچین افکاری داره همون بهتر منقرض بشه والا . وقتی همه یه روزی میمیرن نسل به چه دردتون میخوره؟؟؟ 😐😐😐

شماهایی که میگید بچه پسر بشه و از بچه دختر بدتون میاد وقتی پسرتون سن ازدواج میرسه بی جا میکنید براش دنبال دختر میگردین اینم همون دختره که ازش بدتون میاد و وقتی میفهمین بچه دختره عزا میگیرین 🙄 

اگه بچتون پسر بشه جز اینکه مث بچه های دیگه بزرگ بشه چه کاری میکنه براتون؟  

خدایا شکرت 🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

خواهر جااااااااان کو حرف شنواااااااااا 

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

دخترو پسر نداره تربیت در وهله ی اول مهم...

ولی من خودم دخترم تو این سالها اینقد محدودیت ها رو تحمل کردم.اینقد سرکار واسم تبعیض قائل شدن.اینقد اشک ریختم گریه کردم.

که دلم دختر نمیخواد.

نه که بگم ماهیت دختر بودن رو دوست ندارم.چون دلم نمیخواد دنیای شادوصورتی یه فرشته ی معصوم دیگه ب لجن کشیده بشه

فاز اونایی ک میگن پسر بده فقط دختر خوبه چیه؟؟ بعضیا از اون ور بوم افتادن 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

عمه ی من تو سن ۴۵ سالگی به خاطر دختر بازم حامله شد

گفت سه تا نر می‌خوام چیکار

دختر طناز می‌خوام

دختر می‌خوام دست بکشم تو موهاشو ببافم

لباسای چین دار بازارچه براش بخرم

سر تا پاشو طلا بگیرم

پسر به چه دردم میخوره 

مامانم میگه سر هر حاملگی که بچش به دنیا میومد میفهمید پسره فقط اشک می‌ریخت و خودشو نفرین میکرد و از خدا گله میکرد

با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر....هیچکس، هیچکس اینجا به تو مانند نشد.... هر کسی در دل من جای خودش را دارد....جانشین تو در این سینه خداوند نشد⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
فاز اونایی ک میگن پسر بده فقط دختر خوبه چیه؟؟ بعضیا از اون ور بوم افتادن 

اونام کارشون درست نیست اصلا 

مهم اینه یه آدم سالم تربیت کنن و تحویل جامعه بدن 

خدایا شکرت 🌷

همون قديمم دخترا هم پشتي ميبافتن و كمك خرج بودن والا

من ك نسل قديم دور برم همه شون پسر ميخاستن حالا ك بچه هاشون بزرگ شدن و ازدواج كردن ميگن اره دختر بهتره😒😒😒

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.