2777
2789
عنوان

دلنشین ترین شعر

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 174 پست
نیست در اقلیم کسی     این همه بی همنفسی بی همگان منتظرم        تا تو ...

حسین غیاثیه شاعرش عزیزم😍😍😍چقدم قشنگع شعره

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دردا و دریغا ک در این بازی خونین بازیچه ی ایام دل آدمیان است.... 

به پیر میکده گفتم ک چیست راه نجات 

بخواست جام "می" و گفت راز پوشیدن 

راه خلوتگه خاصم بنما تا پس ازاین

"می "خورم باتوودیگر غم دنیا نخورم

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️
خدا نکنه عزیز مهم الانه که دوست داری زندگی کنی به گذشته فکر نکن الانو بچسب بهترینادر انتظارته شک نکن ...

خدا از دهنت بشنوع مهربووووون😍😍😍

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
به پیر میکده گفتم ک چیست راه نجات  بخواست جام "می" و گفت راز پوشیدن  راه خلوتگه خاصم بنم ...

چقد قشنگ بود😍مرسی وقت گذاشتی 

چقد قشنگ بود😍مرسی وقت گذاشتی 

خواهش🙏🌺🌹🙋🏻‍♂️یاحق

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️
 نه خوشبختانه تجربه ی عاشقانه ندارم, وارد این وادی نمیشم.... اما اما این شعر اینقدر بار احسا ...

ای جانم😍😍😍خب همع شعرا کع عاشقانع نیسن کع بخوان حسی بدن کع حتما باید عاشق باشی تا بفهمی ولی بازم تو دل برواَن انشالله تجربم داشتی دوطرفه باشعُ تهش قشنگ💋

کجـای شهـر بـاریـده

شمیـم شعـر گیسـویـت

که مــرداد دلــم ♥️

اینجا نسیم مهر «تـو» دارد؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

به پیر میکده گفتم ک چیست راه نجات  بخواست جام "می" و گفت راز پوشیدن  راه خلوتگه خاصم بنم ...

هر چه گشتیم در این شهر نبوداهل دلی.. 

تا بداندغم دلتنگی و تنهایی ما

معینی_کرمانشاهی#  

کجـای شهـر بـاریـده شمیـم شعـر گیسـویـت که مــرداد دلــم ♥️ اینجا نسیم مهر «تـو» دارد؟

فکنم از مهناز نصیرپور باشع ولی خیلی قشنگع😍😍😍

نه خوشبختانه تجربه ی عاشقانه ندارم, وارد این وادی نمیشم.... اما اما این شعر اینقدر بار احسا ...

دقیقااااا 👌👌حتما نبایدعاشق بود... وقتی آدم دل ب شعر میده ناخودآگاه با شاعر ب قول شما همزاد پنداری میکنه.. بعضی شعرهاا عجیب ب دل میشینن... 

هر چه گشتیم در این شهر نبوداهل دلی..  تا بداندغم دلتنگی و تنهایی ما معینی_کرمانشاهی# ...

چقد قشنگ بودددددد😍😍😍مرسی گلم