2777
2789

کلی مقاله خارجی خوندم اکثرانوشته بودن رشدبیشتری داره نظرشماچیه

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی

فک نکنم دیگه از این بیشتر بشه

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میخوادوام بگیره ۵۰تومن .برام طلای مستعمل بگیره بحای طلاهایی که این چندسال فروخته.وبجاش ماهی یک وهشتصدقسط بده بنظرتون ارزش داره؟

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی
فک نکنم دیگه از این بیشتر بشه

عزیزم بافکرکه نیست.یادمه اوایل کرونامیگفتن خیلی میادپایین بخاطراینکه کل جهان درگیرکروناس.درحالیکه برعکس شد

شوهرم میخوادوام بگیره ۵۰تومن .برام طلای مستعمل بگیره بحای طلاهایی که این چندسال فروخته.وبجاش ماهی یک ...

احیانا وام مستاجری ک نیس؟؟

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
احیانا وام مستاجری ک نیس؟؟

من شهرستانم وام مستاجری درشهرستان ۱۵میلیونه.به اصافه اینکه وام مستاجری سودماهیانه ش ۱۵۰هزهرتومنه.وبایددرپایان سال ۱۵میلیونویکحاپس داد.وام ماماهی یک وهشاصدقسطشه بمدت ۳۶ماه

عزیزم بافکرکه نیست.یادمه اوایل کرونامیگفتن خیلی میادپایین بخاطراینکه کل جهان درگیرکروناس.درحالیکه بر ...

طلا جنگ جهانی هم بشه نمیاد پایین والا منک یادمه هیچوقت نیومده رفته ولی پایین نیومده میاد دوتومن سه تومن

از گرمی ۱میلیون ک نمیاد۴۰۰تومن!!!!

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
میادپایین ولی نه به این زودی این سیاست دولته فقطبایدمنتظرباشیم دولت روحانی 

دقیقاتجربه نشون داده که برعکس بوده.به مقالات خارجی بیشتراعتماددارم.حتی بورس هم مساله برانگیزه