2777
2789

مدته یه 8ماهی هست توخونه پدرمم مشکلات همسرم هنوز تموم نشده 

پدرو مادرم گلن اینقد خوبن از هر لحاضی بگم حرف ندارن ولی من دلم برای خونه زندگیم تنگ شده دلم برای اون ازادی که پیش همسرم داشتم برای همه چیز تنگ شده 

واقعا افسردگی گرفتم اصلا حوسله کار منزل ندارم فقط میخواهم هرچه زودتر برم خونه خودم ولی هر بار بحصش پیش میاد تو خونه حرف دلمو میزنم خانوادم فکر میکنن من میگم خونه پدری بده اصلا منظورمو متوجه نمیشن بنظرتون من ادم خود خواهی ام؟ واقعا تو این 8ماه فقط بخاطر دل خانوادم موندم   باهام یه جوری رفتار میکنن انگار شوهر ندارم بنظرتون حرفم بده ادموقتی ازدواج کنه دیگه مثل قبل نمیتونه تو خونه پدرش راحت باشه ؟

ته نیا ئسته ی ری گه شی ژیانم توی 💛 خدای گیان💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت نمیاد دنبالت

یه اشتباهاتی کرده حالا مثل سگ پشیمونه چند باری اومده خانوادم نزاشتن برگردم این اخر هفته ام میره پیش پدرم دوباره حرف بزنه حالا نمیدونم میزارن اینقد استرس کشیدم همش سرم گیج میره 

تو خودت با شوهرت در ارتباطی تلفنی؟؟ 

ار عزیزم منو همسرم دیوونه همیم ولی من بخاطر کار هایی که کرده زیاد بهش رو نمیدم مثلا یه جوری باهاش حرف نمیزنم که مشتاقم برگرده 

کاش با پدر تون حرف بزنید بگید پشیمونم شده که برگردید

وای اینقد گفتم دیگه حوصله حرف زدن ندارم با وکیل با مشاورم حرف زدم گفتن بهش فرصت دیگه بده ولی پدرم میگه نه دیگه تمومه