2777
2789
عنوان

چرا دیگه راحت نمیشه ازدواج کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 40 پست
اونم به خاطر گرونی.و روابط بی جا دیگه پسر چشمش سیره،هزارتاکار کرده ومیکنه با هرکس متنوع. دیگه زن می ...

درسته ولی همه هم اینطوری نیستن اما درصد زیادی که هستن و اتفاقا متوجهم نمیشن چقد کار اشتباهیه!

nothing...🎃
اونم به خاطر گرونی.و روابط بی جا دیگه پسر چشمش سیره،هزارتاکار کرده ومیکنه با هرکس متنوع. دیگه زن می ...

همون پسرا که میگی هزار تا کار میکنن با خانم ها هستن دیگه ، تنها نیستن که . 

به نظرم به مرد ها نیست فقط مشکل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم میخواستم همینو بگم. اینجه نصف کاربرا ازدواج دوم هست و خیلی راضی و خوشبخت خدارو شکر. زودم ا ...

من تو دوستان دیدم کسایی که ازدواج دومشون هست و با چه پسرهای مجردی خوبی ازدواج میکنن و خوشبخت هستن الحمدالله 

همون پسرا که میگی هزار تا کار میکنن با خانم ها هستن دیگه ، تنها نیستن که .  به نظرم به مرد ها ...

اره همینطوره دخترها قشنگ دردسترس پسرا هستن

هرکس خود داند و خدای دلش که چه دردی است در کجای دلش ،....💫❤️
من تو دوستان دیدم کسایی که ازدواج دومشون هست و با چه پسرهای مجردی خوبی ازدواج میکنن و خوشبخت هستن ال ...

منم همینطور.چقدرم سریع بعد طلاق ازدواج میکنن دو موردش که سراغ دارم هنوز طلاق نگرفته بود ولی گزینه آماده داشت با خیال راحت طلاق گرفت و ازدواج کزدن

همون پسرا که میگی هزار تا کار میکنن با خانم ها هستن دیگه ، تنها نیستن که .  به نظرم به مرد ها ...

ولی منظور من این بود تا این پسرا همچین روابطی دارن و باهمه تیک میزنن دیگه زن نمگیرین که

دقیقا منم میخواستم همینو بگم. اینجه نصف کاربرا ازدواج دوم هست و خیلی راضی و خوشبخت خدارو شکر. زودم ا ...

واقعا؟

من ندیدم لابد زرنگ بودن

خداروشکر در 9/9/99به لطف وکمک خدا و  نظر امام حسین ع و با توسل به امام 9 جواد الائمه ع به همه ی  خواست‌ها وحاحتهای خودم و عزیزانم   خیلی راحت در عین صحت و شادی رسیدم . الحمدالله ممنونم خداجون می‌دونم که  خودت و فرشته‌ها ت دارید روی زندگیم وخواسته هام  به شدت کار میکنید.❤️🙏❤️
اره همینطوره دخترها قشنگ دردسترس پسرا هستن

باید گشت و ریشه یابی کرد و دید علت اینکه پسر ها و دخترامون هر چند وقت با یکی هستن که متاسفانه روابط کاملا ازادد هست علت چیه (البته من نه نقض میکنم نه تایید ) زندگی خودشونه اما مطمنااا تا مرد هوس باز نباشه زنش هم نیست و هر دو به یه اندازه مقصر هستن 

اینکه من دیدم تا الان و متوجه شدم

باید به سیر مسائل نادیده گرفت حتی مسائل اخلاقی رو تا زود شوهر دوم داشته باشی 

خداروشکر در 9/9/99به لطف وکمک خدا و  نظر امام حسین ع و با توسل به امام 9 جواد الائمه ع به همه ی  خواست‌ها وحاحتهای خودم و عزیزانم   خیلی راحت در عین صحت و شادی رسیدم . الحمدالله ممنونم خداجون می‌دونم که  خودت و فرشته‌ها ت دارید روی زندگیم وخواسته هام  به شدت کار میکنید.❤️🙏❤️
ولی منظور من این بود تا این پسرا همچین روابطی دارن و باهمه تیک میزنن دیگه زن نمگیرین که

اره و دخترا هم الان راضی به ازدواج کمتر هستن 

اینجااا برعکسه اما تو دنیای واقعی ، واقعا کم تر هستنند دخترایی که تو اجتماع باشن و بخوان که ازدواج کنند ! 

منم همینطور.چقدرم سریع بعد طلاق ازدواج میکنن دو موردش که سراغ دارم هنوز طلاق نگرفته بود ولی گزینه آم ...

از بابتی خوشبحالشون

امیدوارم خوشبخت باشن

لابد بچه نداشتن 

اینکه من دیدم تا الان و متوجه شدم باید به سیر مسائل نادیده گرفت حتی مسائل اخلاقی رو تا زود شوهر دوم ...

به چه قیمتی اخه.ادم ازدواج دوم بکنه با یه ادم گند اخلاق بعدنم منجر به طلاق میشه خو