خداروشکر در 9/9/99به لطف وکمک خدا و نظر امام حسین ع و با توسل به امام 9 جواد الائمه ع به همه ی خواستها وحاحتهای خودم و عزیزانم خیلی راحت در عین صحت و شادی رسیدم . الحمدالله ممنونم خداجون میدونم که خودت و فرشتهها ت دارید روی زندگیم وخواسته هام به شدت کار میکنید.❤️🙏❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه سریا هم تو ازدداح اول کلاه سرشون رفته و از طرف خوردن حالا برای دومی زرنگ شدن طلافی اولی رو هم نیخوان سر دومی در بیارن مجرد موندن بهتر ا کولی دادن به یه سری ادمهاست
دقیقا منم میخواستم همینو بگم. اینجه نصف کاربرا ازدواج دوم هست و خیلی راضی و خوشبخت خدارو شکر. زودم ا ...
واقعا؟
من ندیدم لابد زرنگ بودن
خداروشکر در 9/9/99به لطف وکمک خدا و نظر امام حسین ع و با توسل به امام 9 جواد الائمه ع به همه ی خواستها وحاحتهای خودم و عزیزانم خیلی راحت در عین صحت و شادی رسیدم . الحمدالله ممنونم خداجون میدونم که خودت و فرشتهها ت دارید روی زندگیم وخواسته هام به شدت کار میکنید.❤️🙏❤️
باید گشت و ریشه یابی کرد و دید علت اینکه پسر ها و دخترامون هر چند وقت با یکی هستن که متاسفانه روابط کاملا ازادد هست علت چیه (البته من نه نقض میکنم نه تایید ) زندگی خودشونه اما مطمنااا تا مرد هوس باز نباشه زنش هم نیست و هر دو به یه اندازه مقصر هستن
باید به سیر مسائل نادیده گرفت حتی مسائل اخلاقی رو تا زود شوهر دوم داشته باشی
منم همینطور.چقدرم سریع بعد طلاق ازدواج میکنن دو موردش که سراغ دارم هنوز طلاق نگرفته بود ولی گزینه آم ...
از بابتی خوشبحالشون
امیدوارم خوشبخت باشن
لابد بچه نداشتن