2777
2789
راستش من تک دخترم ولی خانواده خودم خیلی بهم احترام نمیزارن.میگم چیکار کنم جلوی خانواده شوهر ضایع م ن ...

در ضمن عزیزم با حجاب وبا حیا باش و با حیا رفتار کن اینجوری خیلی اعتبارت بیشتره و بقیه بیشتر دوستت دارن . رسمی باش یعنی هر حرفی را نزن ولی غریبگی نکن و هرگز بدون خبر نرو خونه شون و حسابی بابت پذیرایی شون و شام و ناهار تشکر کنن

چ مدلین؟؟البته هر مدلی هم باشن  از اول سرسنگین برخورد کن باهاشون بی احترامی نه ها اما شوخیای ج ...

خانواده معمولی هستن. متعادل ن.

با پدر شوهرم چیکار کنم خوب باشم همیشه.همه فامیلشونن باهاشون راحتن.منم این وسط موندم

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من تک دخترم ولی خانواده خودم خیلی بهم احترام نمیزارن.میگم چیکار کنم جلوی خانواده شوهر ضایع م ن ...

قبلش با پدرمادرت منطقی حرف بزن بگو رفتار شما ارزش منو تو خانواده شوهر مشخص میکنه اگه شما بمن بی احترامی کنین اونوقت هرکسی بخودش اجازه میده بمن بی احترامی کنه بعدشم جلو همه با احترام با خانوادت رفتار کن تا اخترام بزارن بهت اونا هم

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
من مجردم ولی سعی کن با شیرین زبونی سلام و احوال پرسی کنی همیشه احترام بزار بهشون قبل اینکه مادرشوهرت ...

آفرین چه دقیق. خدا خیرت بده.من نه دوست صمیمی دارم نه خواهر.فقط شما رو دارم

هرچقد رسمی رسفتار کنی بهتره ابجی جونم بخاطر خودت میگم صمیمی بشی توام تو مشکلای خانوادگیشون دخالت مید ...

خب عزیزم انها هم خانواده ما هستن . ادمها باید در شادی و غم کنار هم باشن ‌و یه عروس واقعی نباید موقع مشکلات خودش را عقب بکشه و خودش را جدا کنه . خدا گفته تا میتوتید به همدیگر کمک کنید دیگه عروس که غریبه نیست البته که خانواده همسر هم نباید سواستفاده کنن یا توقع زیاد داشته باشن بالاخره هر چیزی حد داره

ناسزا بهشون نگو دربارشون غیبت نکن اشیا تیز سمتشون پرت نکن درگیری فیزیکی باهاشون نداشته باش سر مه ...

من خجالت میکشم به این چیزا فکر کنم حتی.

هول شدم اینارو گفتی.

چیکار کنمفرق بین منو اون جاری م نزارن