2777
2789

احترام بذار تا احترام ببینی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ مدلین؟؟البته هر مدلی هم باشن 

از اول سرسنگین برخورد کن باهاشون بی احترامی نه ها اما شوخیای جلف و خنده های الکی و اینا نکن پیششون ب هیچ عنوان اگه جاری داری بهش اعتماد نکن 

هیچ کجا غیبت خانواده ی شوهرتو نکن تاکید میکنم هیچ کجا 

دیر به دیر برو و زیاد خونشون نمون اونجا هم زیاد کار نکن در حدیکه اگه بلند شدی یه استکان شستی تشکر کنن ازت و وظیفه ت ندونن 

پیششون ب همسرت برس و باهاش خوب رفتار کن 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

تقریبا همونجور که با پدر و مادر خودت رفتار میکنی..ولی رو نده بهشون😁

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

چیکار کنم دوستم داشته باشن..فقط من غریبه م براشون. اون یدونه جاری م دختر عموشه.و دوماهاشونم پسر عمه هاشن

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد
چیکار کنم دوستم داشته باشن..فقط من غریبه م براشون. اون یدونه جاری م دختر عموشه.و دوماهاشونم پسر عمه ...

هیچکاری نکن دوست داشته باشن خودت باش اینجوری دوس داشتنی تری

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
با احترام و خیلی رسمی اصلا با خانواده شوهرت صمیمی نشو خیلی با احترام و رسمی رفتار کن

خودشون که خیلی خوبن..

عشقم داداشش بزرگشو چند ساله پیش توی تصادف از دست داده.مادرش خیلی دل رحمه و ته دلش غصه س همیشه

چیکار کنم دوستم داشته باشن..فقط من غریبه م براشون. اون یدونه جاری م دختر عموشه.و دوماهاشونم پسر عمه ...

ناسزا بهشون نگو

دربارشون غیبت نکن

اشیا تیز سمتشون پرت نکن

درگیری فیزیکی باهاشون نداشته باش

سر مهریه هم معقول رفتار کن

دنبال افتخارم ولی ...‌

خیلی خیلی احترام ویژه بذار و بسیار با ادب صحبت کن و کم حرف بلش ولی گرم احوالپرسی کن و در کارها کمک کن ، نگذار  انها کارهای تو را بکنن مثلا هم اشپزی کنن و هم ظرف بشورن .بلکه سعی کن تو بیشتر کمک کنی . اینجوری اعتبارت بیشتره . چون خیلی زشته یکی همیشه سر غذای اماده بره و ظرف هم نشوره . 

چطور دوست داری با پدر مادرت رفتار بشه؟همونطور با پدرشوهر مادرشوهر رفتار کن 

راستش من تک دخترم ولی خانواده خودم خیلی بهم احترام نمیزارن.میگم چیکار کنم جلوی خانواده شوهر ضایع م نکنن.البته غیر از خانواده خودم بقیه تعریفمو میکنن

خودشون که خیلی خوبن.. عشقم داداشش بزرگشو چند ساله پیش توی تصادف از دست داده.مادرش خیلی دل رحمه و ته ...

هرچقد رسمی رسفتار کنی بهتره ابجی جونم بخاطر خودت میگم صمیمی بشی توام تو مشکلای خانوادگیشون دخالت میدن اونوقت هم باید غصه،زندگی خودتو بخوری هم اونا

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

من مجردم ولی سعی کن با شیرین زبونی سلام و احوال پرسی کنی همیشه احترام بزار بهشون قبل اینکه مادرشوهرتو ببینی ب خودت برس رفت و آمد زیاد نکن کار هم در حد سفره جمع کردن و پهن کردن و دیگ نهااایت ظرف شستن روز پدر ومادر کادو ببر و حسابی تبریک بگو پیششون از شوهرت زیاد تعریف نکن نگو اینو خریده واسم یااین کارو کرده واسم ولی بدشم نگو