2777
2789
عنوان

از دست مامانم عصبیمممممم

321 بازدید | 12 پست

سلام. 

من چند ماهه عقد کردم. چند سال دوست بودیم. بعد عقدمون یه سری مشکلات پیش اومد برام که تصمیم داشتم جداشم. ولی از اون مشکلات هیچوقت به مامانم اینا نمیگفتم چون از اولم مخالف بودن دیگه اگر میگفتن بدتر میزدن تو چشمم

مامانم امروز با خالم حرف زده 

خالک گفته دخترعموم با دوست پسر خالم دوسته

درصورتی که من مطمینممممم این دو تا بشر اصلا 1 ساله بهم ی پیامم ندادن 

خالمم تا تونسته بود حرف به دخترعموم زده بود (دخترعموم برای من حکم خواهرمو داره)

منم خیلی عصبی شدم به دخنرعموم پیام دادم گفتم تو با فلانی هسی؟ گفت نه خیلی وقته و این حرفا

بعد  ب مامانم گفتم مامان من از دخترعموم پرسیدم گفته با هم نیسیم 

کلی زده تو سر و کله خودش ک چرا ابرو منو میبری. من لال شم دیگه با تو حرف نمیزنم. کاش من لال شده بودم برای تو چیزی تعریف نکرده بودم و کلییی کولی بازی در اوردن...

هر چی میگم اصن زهرا این حرفا رو به کسی نمیگهههه من میدونم. میگه نه اگر رفت ب مامانش گفت اونم برگشت به من گفت من چ غلطی کنم...

دیگه اومدم تو اتاق. این ی نمونش بود...

بعدم امروز صب بیدار شدم. رفتم بیرون میگه هاااااا شوهر فلانی میگن انقد خووووشکله... (چرا؟ چون شوهر من قیافش خیلی معمولیه)

یا تا یکی ی ماشین میخره جلو شوهرم به من میگه فلانی هم فلان ماشین خرید 

خیلییییی مامانم تحت تاثیر حرفای بقیس. خیلییییییییییییی 

در حدی که میتونه با حرفاش زندگی منو نابود کنه...

همیشه هم میگه تو مثل عمت میشی(عمم از نظر مالی وضعیت خیلی خوبی نداره) 

درصورتی که شوهر من الان 6-8 تومن میگیره(پرستاره) خودمم فارغ بشم همین قدرا میگیرم.

نمیدووووونم چیکار کنم از دسش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا مامان خوب هم هست ؟🤔😂

ارع بعضی وقتا خیلی خوبه 

ولی بعضی وقتا مثل امروز خیلییی رو مخه...

حالا هر چی میگم بابا زراااا چجوری بره به مامانش بگه من با فلان پسر دوست بودم قبلا. نمیگه. نه اگرررر گفت. ببین یه شری برای من درس نمیکنی. 

منم دیدم اصلاااا گوش نمیده به حرفام. اومدم تو اتاق

۱. کار شما در مورد مادرت اشتباه بود شما حق نداری حرف مادرتو به کسی بگی

۲. شما خودت میگی بعد عقد مشکلات دارید که به فکر جدایی افتادی پس اینکه مادرت دهن بینه تاثیری در روابط شما نداره چون شما خودتون مشکل دارید

۳. اگر شما دهن بین و البته دهن لق نباشی و به قول خودت دو تا پرستار با حقوق ماهی ۸ میلیون به راحتی میتونید مشاوره برید و مشکلاتتون رو حل کنید 

۱. کار شما در مورد مادرت اشتباه بود شما حق نداری حرف مادرتو به کسی بگی ۲. شما خودت میگی بعد عقد مشک ...

خیلی حرفا به دخترعموم زده بود خالم. منم نگفتم ک چیا گفتن. فقط پرسیدم ایاااا با فلانی دوستی هنوز یا نه. همییییین دیگه تو سر زنون نداره که.

نه این حرفاش شاید اعث جداییمون شه چون ما اون مشکلاتمونو حل کردیم و با ی سریاش کنار اومدیم. ولی وقتی میشینه میگه فلانی ماشین فلان مدل خریده. همسر من همون شب میگه مامانت بدش میاد تو سوار سیلوو میشی. کاش بیشتر وایسم بتونم ی ماشین بهتر بخرم.... 

من پرستار نیسم. گفتاردرمانم. خب اره میتونیم ولی از این که همش بهم میگه تو مثل عمت میشی. خیلییی ناراحت میشم. با این حرفاش باعث شده داداششمم اصلا محل همسرم نزاره...  وقتی همسرم میاد خونمون فقط اگر بابام باشه  یه کلمه باهاش حرف میزنن. اگر دید بابام نیس میگه بپوش بریم بیرون...

خیلی حرفا به دخترعموم زده بود خالم. منم نگفتم ک چیا گفتن. فقط پرسیدم ایاااا با فلانی دوستی هنوز یا ن ...

عزیزم هر حرفی هم که مادرت زده بود حتی فحاشی کرده بود شما حق نداری بگی 

مادرتو ببر مشاوره اگرم نمیاد خودت محترمانه جلوش وایسا بگو ما زندگیمونو دوست داریم با حرفات تلخش نکن و از این صحبتا ولی همیشه کمک گرفتن از مشاور بهترین راهه عزیزم

ما یه تاپیک دیگه کلی از مامانامون غیبت کردیم دلمون سبک شد الان چیزی ندارم بگم     شبیه ش ...

خوبی ؟

تاپیک من بود 

اتفاقا خودمم اومدم اینجا 

میبینم چقد همه گیر شده مامان بد 

پارسال در مورد مادر بد میگفتی قورتت میدادن 

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.