2777
2789

۶ ۵ روز پیش بدن‌درد خفیف داشتم فکر کردم سرما خوردم چند روز  قرص سرما خوردگی خوردم بهتر شدم .آلن متوجه شدم بوییایم ندارند چکار باید بکنم . علایم سخت وتنگی نفس  بعد میگیرم یا اینکه رد کردم؟

من زمستون این مدلی شدم بدن درد و سرگیجه و ضعف داشتم. سرفه و عطسه خیلی کم داشتم ابریزش نداشتم بویاییم صفر شد هیچ مزه ایی نفهمیدم علایم سرماخوردگی تا پنج شش روز رفت ولی بویاییم تا دو هفته صفر بود

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کنم پسرم .شوهرم ازم نگیرن ؟ .همه کارای خونه هم با منه😵😵😵😵

اشکال نداره عزیزم شما یا یه سرماخوردگی گرفتین یا کرونا نوع خفیف رو گرفتین. من نمیدونستم اینا که گرفتم علامت کروناس و رعایت نکردم ولی کسی ازم نگرفت شکر خدا

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی

عزیزم همین امروز صبح دکتر مردانی تو برنامه طبیب گفتن اگه بویایی و چشایی از دست دادید و علائم دیگه ای ندارید اصلا لازم نیست کاری کنید و فقط ۲هفته خودتون رو قرنطینه کنید، چون با مراجعه به مراکز درمانی علاوه براینکه ممکنه خودتون درجه سخت تری از بیماری رو تجربه کنید ممکنه ناقل باشید و چند نفر دیگه روهم آلوده کنید پس فقط لازمه که قرنطینه بمونید و بااعضای خانواده فاصله اجتماعی و پروتکلهارو کاملا رعایت کنید

برای انجام چیزهایی که نداشته ای باید کارهایی را انجام دهی که قبلا هرگز تجربه نکردی🤩🥰
من زمستون این مدلی شدم بدن درد و سرگیجه و ضعف داشتم. سرفه و عطسه خیلی کم داشتم ابریزش نداشتم بویاییم ...

دقیقا منم همین طوریم.چکار کردی بقیه نگیرن من نگران  پسرم وشوهرم هستم آخه چطوری خودما قرنطینه کنم همه کارا با خودمه😵😵😵

چکار کنم پسرم .شوهرم ازم نگیرن ؟ .همه کارای خونه هم با منه😵😵😵😵

تو خونه حتما با ماسک باشید، محل استراحتتون جدا کنید، سرویس بهداشتیتون رو ضدعفونی کنید ظروف غذاخوریتون رو جداکنید و سعی کنید خودتون از سوپهای سبک و مایعات فراوان استفاده کنید

برای انجام چیزهایی که نداشته ای باید کارهایی را انجام دهی که قبلا هرگز تجربه نکردی🤩🥰
دقیقا منم همین طوریم.چکار کردی بقیه نگیرن من نگران  پسرم وشوهرم هستم آخه چطوری خودما قرنطینه کن ...

حتما حتما حتما ماسک استفاده کنید و فاصله گذاری رو رعایت کنید

عزیزم همین امروز صبح دکتر مردانی تو برنامه طبیب گفتن اگه بویایی و چشایی از دست دادید و علائم دیگه ای ...

عزیزم  می‌دونی تو خونه چطوری خودمو قرنطینه کنم که پسرم وشوهرم نگیرن  با توجه به اینکه همه کارا ی خونه با خودمه ؟

لازمه دکتر برم چون حال عمومیم زیاد بد نیست

لازم نیست رفتن دکتر هم برای سلامت خودتون خطر داره هم بقیه افرادی که بین مسیر منزل تا دکتر خواهید دید فقط برای دریافت راهنمایی و آسودگی خیالتون اگر خواستید با ۴۰۳۰ تماس بگیرید اگر علائم شدید مثل سرفه و تنگی نفس و... ظهور پیدا کردن به دکتر مراجعه کنید

[QUOTE=147687811]عزیزم  می‌دونی تو خونه چطوری خودمو قرنطینه کنم که پسرم وشوهرم نگیرن  با توجه به اینکه همه ...[/QUOتو یک اتاق دیگه از خونه تون استراحت کنید، ظروفتون رو جدا کنید،سرویس بهداشتیتون رو اگه امکانشو دارید جدا کنید در غیر این صورت مدام ضدعفونی کنید، تو خونه با فرزند و همسرتون فاصله ۲متری رو رعایت کنید و حتما حتما حتما از ماسک استفاده کنید تو خونه

تو خونه حتما با ماسک باشید، محل استراحتتون جدا کنید، سرویس بهداشتیتون رو ضدعفونی کنید ظروف غذاخوریتو ...

اگه من برای بقیه غذا درست کنم  مشکلی پیش میاد چون مجبودم کسی نیست غذا درست کنه ؟