2777
2789
عنوان

خبر بابا شدن همسرم+عكس

9605 بازدید | 228 پست

سلام به همه ي منتظرا

منم منتظر ١٠ماهه اي بودم كه ديگه اميدم رو از دست داده بودم،اما تو شرايطي كه اصلاااااا انتظار نداشتم(تاپيك قبلم توضيح دادم) دارم مامان ميشم😍

روزي كه فهميدم باردار هستم،با اينكه خيلي ذوق كردم به همسرم حرفي نزدم.گذاشتم اين خبر خوب رو تو سالگرد ازدواجمون كه با سالگرد ازدواج حضرت علي و زهرا هست بدم.☺️

اون روز به خودم رسيدم،ميز رو چيدمان كردم و در اخر يه لباس،کفش نيني،بيبي چك و يه نامه از طرف كوچولومون براي بابايي گذاشتم.😍

همسرم كه از سركار اومد،در رو كه باز كرد،يه اهنگ عاشقانه گذاشتم،اونم كلي ذووووق كرد.اومد نشست كنارم كه از خودش پذيرايي كنه،منم دوربينو جايي نصب كردم و روي فيلم گذاشتم.

رفتم هديش رو بيارم،وقتي هديش رو بهش دادم و باز كرد،اولش زد زير خنده و گفت راست ميگي؟گفتم بله😄كه يكدفعه زد زير گريه و منو بغل كرد و گفت ممنونتم،اصلاااا باورم نميشه،خدايا شكرت☺️☺️

عکسشو بعد چندتا نظر میذارم👇

خدایا،دامن همه منتظرارو سبز کن.امین🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.