2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی باشه بیا و اخبارش رو بده که خوشحال بشیم واسه من و دیگرانی که منتظرن دعا کن⚘⚘⚘

باشه عزیزم شنبه میرم سونوگرافی دعا کن همه چیز خوب پیش بره

امیدوارم خدا دامنه همه ی منتظرارو سبز کنه

سلام اسی عزیز.سنو گرافی رفتی کوچولوت در چه حال بود.انشالله سالم و سلامت بغلش بگیری.تورو خدا برامنم دعا کن روز۵انتقال هستم.۱۱ساله منتظرم.هیچ علامتی هم ندارم.خیلی نگرانم😔

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

مباااااارکه ایشالا سالم بگیری بغلت 

منم دوبار ای یو ای کردم جواب نداد به دکترم گفتم ای وی اف گفت بچه ای هنوز 😔😔😔😔😔این ماه استراحتم 

ماه دیگه برم دکتر  بازم پیشنهاد ای وی اف میدم قبول نکرد ای یو ای دوباره 😔😔😔😔

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
سخته ابجی خیلی سخته اگ ی نفر تو فامیل حامله بشه من داغونم غصه ی خودم ی طرف حرفا وزخم زبون بقیه داغون ...

ایشالا خدا به حق و حرمت علی اصغر دامنتو سبز کننه از نیش و کنایه بقیه خلاص شی منم هم دردت هستم فقط تو نیستی به منم میگن فلاتی زایید از تو خبری نشد هنوز 

انگار من میتونم تو کار خدا دست دارز کنم حکمت خدا وخواست خدا و مصلحت خدا به اینه 😔😔😔😔😔

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

این صلوات هارو هدیه میکنم به علی اصغر و خدارو قسم میدم به غربت امام رضا و به حرمت مهدی صاحب الزمان همه اونایی که اولاد میخوان خدا اولاد بده بهشون منم همچنین و حاضرین تاپیک همچنین 🙏🙏🙏🙏

مباااااارکه ایشالا سالم بگیری بغلت  منم دوبار ای یو ای کردم جواب نداد به دکترم گفتم ای وی اف گ ...

به نظرم وقتتو تو ای ای ای هدر نده عزیزم ای وی اف خیلی درصد موفقیتش بالاتره البته بازم بستگی به خودت و دکترت داره. من چون لوله هام مشکل داستن اصلا ای یو ای نکردم

به نظرم وقتتو تو ای ای ای هدر نده عزیزم ای وی اف خیلی درصد موفقیتش بالاتره البته بازم بستگی به خودت ...

اخه سنم پایینه دکتر قبول نمیکنه ای وی اف رو 

یگاااااانه؟؟؟؟؟

سلام اسی عزیز.سنو گرافی رفتی کوچولوت در چه حال بود.انشالله سالم و سلامت بغلش بگیری.تورو خدا برامنم د ...

سلام عزیزم من شنبه رفتم سونوگرافی دکتر گفت ساک و کیسه زرده تشکیل شده برو ۱۲ روز دیگه واسه قلبش بیا خیلی استرس دارم انگار هر مرحلش رد میشه مرحله بعد استرسش بیشتره توکل به خدا کردم امید وارم خودش نگهش داره. عزیزم چرا نمیری از بدی؟ منم روز ۱۵ ازمایش دادم. دنبال علائم نباش منم علامت خاصی نداشتم که . انشالله خبر خوش بدی بهمون 

خوب پس صبر کن من ۲۳ سالم بود اقدام کردم الان ۲۸ سالمه از بس که هی گفتم دکترا صبر کن عجله نکن. مشکلت چیه عزیزم؟

سلام عزیزم من شنبه رفتم سونوگرافی دکتر گفت ساک و کیسه زرده تشکیل شده برو ۱۲ روز دیگه واسه قلبش بیا خ ...

الهی عزیز دلم.همون ک تشکیل شده خدا بهت عنایت کرده مطمن باش یه عمر صدای قلبشم کنارت میشنوی.انشالله سالم باشه زیر سایتون.عزیز دلم من ۵روزه انتقالم میگذره.ینی شماهم علائمی نداشتین.اصن من از عادیم عادیترم.هیچیه هیچی😔

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

سنت که کمه نباید نگران باشی من چون اصلا لوله رحمی نداشتم دیگه دکترا مجبور شدن ای وی اف کنن چون انقدر دارو هاش زیاده و عوارض داره که سعی میکنن تا جایی که میشه مرضا طبیعی باردار بشن. به دکترت اعتماد کن و توکلت به خدا باشه به امیده روزی که بیای و خبر باردار شدنتو بدب