2777
2789
عنوان

وقتی به عنوان یک زن

238 بازدید | 37 پست

و مادر دو بچه به شرایطی برسی که احساس کنی هیچ عشق و علاقه ای توی زندگی نیست از طرفی دو بچه داری باید چکار کنی

شوهرم مرد آروم و خوبی و حتی کمک میکنه بهم اما نه حرفی... نه ابراز علاقه ای... نه سورپرایزی... نه شوخی..... هیچی هیچی

واقعا موندم 😭

مردها گرفتارن جوصله نمونده براشون

شوهر منم اینجوریه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بيارش تو رابطع 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

خودت با سیاست زندگیت رو شاد کن

سر این چیزا نمیشه یه زندگیو تموم کرد که

خودت تفریح بساز باهم وقت بگذرونین

شرایطشم درک کن میبینی دیگه چقدر گرونیه

گناه دارن واقعا

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
تقریبا نه کامل مثل الان

بنظر من مردا توی این وضع اقتصاد خیلی ذهنشون ممکنه درگیر باشه

من پیشنهاد میکنم کتاب ۵ زبان عشقو بخونید و با راه حلاش عشقو برگردونید به زندگیتون البته ناگفته نمونه زوجها خودشونم روی رابطه کار نمبکنن

خوشی زده زیر دلت 😉

میگه  خوشی ای نداره تو میگی زده زیر دلت!

من نمیدونم چرا فک میکنین مرده اگه خیانت نکنه دست بزن نداشته باشه دروغ نگه رفیق باز و معتاد نباشه و.. پ عالیه! اینا همه وظیفه شه!

اول از همه شما در برابر همسرت و بچه هات متعهدی، اینم هیچ وقت فراموش نکن، دوم خودت چقدر برای این کارا ...

من اینقدر تلاش کردم که دیگه خسته شدم 

فقط دو روز متفاوت میشه دوباره همون قبلی

اين زنه كه روح رو مياره تو خونه شما به عنوان زن خونه و قطب خونه اين عشق و شادي رو بيار تو خونت وقتي مشكل بنيادي با شوهرت نداري بقيه مسايل دست خانوم خونه است فضاي خونتو شاد نگه دار با بچه هات براي هر نفر از اعضاي خونه سورپرايز بگير تا يواش يواش شوهرت ياد بگيره خيلي از اين مسايل ياد دادنيه خوب مردها از كجا ياد بگيرن انقدر تو خونه با شوهرت و بچه هات شوخي كن لباسهاي خوشگل بپوشين بزنين وبرقصين كه اگر يك روز ناراحت بودي شوهرت طاقت نياره 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

شما با دو بچه به این روز افتادی، من با یک بچه این حال رو دارم 

به خدا تنها کمبودم توی زندگی عشقه...

که به نظرم بزرگترین کمبوده

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم