2777
2789
عنوان

کسایی ک عفونت ادرار داشتن🤚🏻😿

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 26 پست
آزمایش ادرار دادم عفونت داشت بعد چون ترشح دارم گفتن پاپ اسمیر بدم

والا من عفونت ادراری داشتم شدید هم بود در حد بستری شدن که بعد معلوم شد سیستیت بوده دکتر هم چندتا عوض کردم ولی هیچ وقت دکترا ربطش ندادن به رحم و کیست و ... تجربه ای در این باره ندارم

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
والا من عفونت ادراری داشتم شدید هم بود در حد بستری شدن که بعد معلوم شد سیستیت بوده دکتر هم چندتا عوض ...

نمیدونم میترسم کیست داشته باشم ،الان خوب شدین؟ 

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کیست داشته باشم علایمش چیه؟ متاهل

اول برای عفونت : با آب نمک رقیق خودت رو توی دستشویی بشور ،، گاهی وقتا توی تشت آب و سرکه سفید بشین . ته استکان سرکه توی یه نصف تشت آب ،، حتما با دستمال خودت رو بعد دستشویی خشک کن ،، لباس زیرت رو هر روز عوض کن و نخی باشه 

علائم کیست : برای هر شخصی متفاوته . یکی دیر به دیر پریود میشه ،، یکی مو های زائد اطراف صورتش رشد میکنه ،، یکی بد خلق میشه 

نمیدونم میترسم کیست داشته باشم ،الان خوب شدین؟ 

اصلا نمیدونم چه ربطی داره به کیست... حالا سنو و ازمایش میدی خیالت راحت میشه نگران نباش کیست هم خیلی چیز مهمی نیس خیلی خانما دارن

اخرین بار پارسال همین موقع ها علایم داشتم که خیلیم اذیت شدم و خونریزی هم داشتم. با یه دوره انتی بیوتیک خوب شدم

من جوری شدم که دیگه این دفعه اخر نتیجه کشتم منفی می شد فقط علایم و درد رو داشتم

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
اول برای عفونت : با آب نمک رقیق خودت رو توی دستشویی بشور ،، گاهی وقتا توی تشت آب و سرکه سفید بشین . ...

من چونم موهای زاید داره با ی سری جوش های دردناک ک‌درگیرشونم

اصلا نمیدونم چه ربطی داره به کیست... حالا سنو و ازمایش میدی خیالت راحت میشه نگران نباش کیست هم خیلی ...

ب خاطر موی زاید و جوش میگم شاید کیست باشه با آزمایش معلوم میشه یا با سونو ؟

ب خاطر موی زاید و جوش میگم شاید کیست باشه با آزمایش معلوم میشه یا با سونو ؟

نمیدونم تجربه ندارم