2777
2789
عنوان

دعا کنیم برام😔

151 بازدید | 9 پست

مادربزرگم نه روز پیش اومد تهران که بیاد بره بیمارستان مشکل مثانه داشت حالا دیشب که بردن بستری کنن توی سی تی اسکن درگیری ریه دیدن گفتن مشکوک به کرونا فردا بیاین 

۷۵ ساله دلم رحم میاد برای خودم و خانواده ام هم میترسم دعا کنین امروز بگن منفیه کرونا نداره

آدم که همیشه نباید دلتنگ کسی بشه گاهی هم یهو بی دلیل دلش میگیره‌....

۲ تا حمد خوندم واسه سلامتی شون🍃🏵🍃🏵

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان عزیز سلام 🌹

@Hadisekasaa40 - گروه اصحاب کساء

در این گروه روزانه حدود ۶۰ حدیث کسا برای حاجت روایی دوستان خوانده میشود و دوستان حاجت روا شدن ؛ بنده خودم دیروز حاجتمو گرفتم و یکی از دختر های گروه ازدواج کرد ؛ چندتا بیمار هم شفا گرفتن 

یاده مادربزرگم افتادم.خدا حفظشون کنه... 

حرصم میگیره ازشون  مشکل جدیی نبوده فرستادن تهرانم حالا هم اینجوری شده

شاید بنده خدا از قبل مشکلی داشتن این روزا هر کی رو میبینن میگن کرونا خاله مامانم 50 ساله که سینش خ ...

چهل سال پیش سل گرفته بوده انشالله که بگن کرونا نیست وگرنه اگه باشه دو تا خانواده درگیر میشه

عزیزم براشون حمد میخونم 

پدر و مادره منم مشکوکن و ما هممون با هم بودیم شما هم مارو دعا کن

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
عزیزم براشون حمد میخونم  پدر و مادره منم مشکوکن و ما هممون با هم بودیم شما هم مارو دعا کن

چشم عزیزم