2777
2789

شمام با دختراتون توی سن بلوغ مشکل دارید  من که دارم از دستش دیوونه میشم .خیلی بیخیال و تنبل شده . توی کار خونه  توی مسائل بهداشتیش توی خورد و خوراکش . کلا تنبل و تن پرور شده . حالام که به خاطر کرونا بیشتر توی خونه ایم دائم باهاش بحث دارم . در طول روز یا خوابه یا آهنگ گوش میکنه یا با دوستاش در مورد خواننده های کره ای حرف میزه یا واسه خودش رویا میبافه . واقعا نگرانشم . خیلی هم سعی می کنم باهاش کنار بیام . ولی واقعا غیرقابل تحمل شده .

بیاید بگید اگه شمام با نوجونتون مشکل دارید چطور حلش کردید که جواب داده . اینجوری یه کم خیالم راحت میشه که فقط من این مشکلو ندارم و قابل حله . مشکل بزرگترم خواهر کوچکترشه که داره کارای اونو تقلید میکنه   

این نیز بگذرد....

من روزی یه ساعت آرشیو برنامه پرسمان کودک و نوجوان و گوش میدم.چیزای خوبی راجع به نوجوونا میگه.اپلیکیشن هم داره.و حتی آرشیو مطالب.استفاده کن.تو نت سرچ کنی میاد

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم یکی از این نوجوونا بودم 

هر چی رو هم فکر کنید ازمون و خطا کردم و امتحان کردم 

مادرم بیچاره هم کاری از دستش بر نمیومد 

خب یه فرصت هاییو سوزوندم تحقیر شدم توهین شد بهم و تهش افتادم به التماس پیش مامانم الان رسیم ب خیلی حرفاش  

و خب دارم درست زندگی میکنن به عقل افتادم 

چند سال طول کشید ولی خب تهش نتجیش خوب بود 

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .

تقسیم کار کنید 

از بچگی های خودت بگو 

بگو وقتی کوچیک بودی کارها رو با خاله ها و مامان بزرگ تقسیم میکردید همه با هم کمک میکردید کارها زود تموم میشد مادربزرگ طفلکی هم خسته نمیشد 

مریض نمیشد 

از این حرفا بگو 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

معمولا دختر تو این سن همینجورین به دنبال رویاهای خودشون هستند 

تنبله چون اصلم نمی دونه از زندگی چی می خواد

مقصرش ما خانوادهایم چون نتونستیم درست آموزش بدیم به فرزندامون

معمولا خودمون درگیر مسائل شخصی خودمون هستیم

خب اینا عادیه

میدونم عادیه . اونقدر کتاب خوندم و ویس گوش دادم دیگه برا خودم یه پا مشاور نوجوان شدم . ولی دیگه واقعا کم آوردم . میخوام ببینم راهی هست که یه کم روابطمون رو بهتر کنه . چون اصلا ازم حرف شنوی نداره . فقط اگه قرار باشه کاری براش انجام بدم یه کم گوش بحرف میشه 

این نیز بگذرد....
معمولا دختر تو این سن همینجورین به دنبال رویاهای خودشون هستند  تنبله چون اصلم نمی دونه از زندگ ...

نمی دونم . خیلی سعی کردم روی تربیتش کار کنم . تا یکی دو سال پیش اخلاقش خیلی خوب بود . ولی از وقتی بلوغش شروع شده۱۸۰ درجه چرخیده . 

این نیز بگذرد....
تقسیم کار کنید  از بچگی های خودت بگو  بگو وقتی کوچیک بودی کارها رو با خاله ها و مامان بز ...

دقیقا دیروز داشت به مامان بزرگش میگفت چرا مامانم کارایی که خودش توی سن من انجام میداده رو حالا از من توقع داره انجام بدم . ما خیلی با شماها فرق داریم .   یعنی دلم میخواست سرمو بکوبم به دیوار . به نظرتون خیلی پرتوقع نیست ؟

این نیز بگذرد....
من خودم یکی از این نوجوونا بودم  هر چی رو هم فکر کنید ازمون و خطا کردم و امتحان کردم  ما ...

بیشتر بابت همین نگرانشم . که از این رفتار و اخلاقش ضربه ی بدی نخوره . شما بگو چه انتظاری از مامانت داشتی تا به حرفش گوش کنی ؟

این نیز بگذرد....
دقیقا دیروز داشت به مامان بزرگش میگفت چرا مامانم کارایی که خودش توی سن من انجام میداده رو حالا از من ...

وا 😢

دوست داره چه کارایی انجام بده ؟

لاقل کارای مورد علاقه خودش رو انجام بده 

بگو بیکار نشینه 

بگو از آدم بیکار خدا هم خوشش نمیاد 

بگو دوست ندارم بیکار بشینی فعالیت کن 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
من روزی یه ساعت آرشیو برنامه پرسمان کودک و نوجوان و گوش میدم.چیزای خوبی راجع به نوجوونا میگه.اپلیکیش ...

خیلی مطالعه و تحقیق کردم . ولی مشکل اینجاست که دخترم من رو قبول نداره . کاش جایی بود که نوجوونا به نوجوونا مسائل مهم زندگی رو آموزش میدادن . چون بزرگتراشون و خصوصا پدر و مادر رو اصلا قبول ندارن 

این نیز بگذرد....
نمی دونم . خیلی سعی کردم روی تربیتش کار کنم . تا یکی دو سال پیش اخلاقش خیلی خوب بود . ولی از وقتی بل ...

خوب معمولا همینجوریه

ولی پدر نقش مهمی داره درتربیت فرزند ولی نه بطور  مستقیم بیشتر باید محبت کنه تا نصیحت

بعدم باید ببینید کدوم یکی از دوستانش جالب نیست یکمی مراقبت بیشتر داشته باشید

درست میشه.سیع کنید بطور غیر مستقیم متوجه بشه که فشار روی شماست وازاین موضوع ناراحت بشه تا بیشتر حرف شمارو گوش کنه