2777
2789
عنوان

با تنبلی و اخلاقای بد دخترم چکار کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 25 پست
وا 😢 دوست داره چه کارایی انجام بده ؟ لاقل کارای مورد علاقه خودش رو انجام بده  بگو بیکار ...

کار مورد علاقش اینه که یه گوشه بشینه و داستان بنویسه . یا تلویزیون و شبکه های اجتماعی . هیچیکی باهاش حرف نزنه و هیچکی هم کاری ازش نخواد . یعنی برای حمام رفتنش باید بهش تذکر بدم .

این نیز بگذرد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار مورد علاقش اینه که یه گوشه بشینه و داستان بنویسه . یا تلویزیون و شبکه های اجتماعی . هیچیکی باهاش ...

در مورد نظافت زیاد باهاش حرف بزن بگو مهمترین وظیفه اش رسیدگی به نظافتشه 

ببخشید میپرسم موهای زایدش رو چیکار میکنه 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
خوب معمولا همینجوریه ولی پدر نقش مهمی داره درتربیت فرزند ولی نه بطور  مستقیم بیشتر باید محبت ک ...

اتفاقا همسرم توی خونه خیلی باهاشون خوبه . شوخی و خنده و ..‌. البته جاهایی که اشتباه بزرگی میکنن تنبیهشون به عهده شوهرمه . اون تنبیه رو مشخص میکنه . من اجرا میکنم و بهشون میگم چون بابا گفته من هیچکاری نمی تونم براتون بکنم . چون نمی خوام خیلی از من ترسیده و دور بشن . 

ور مورد دوستاش هم اونقدر روشون تعصب داره که اگه ازشون انتقاد کنم بغض میکنه . فقط تمام سعیم رو دارم میکنم تا با یکی دوتا از دوستاش که شناخت دارم ازشون بیشتر وقت بگذرونه. 

این نیز بگذرد....
در مورد نظافت زیاد باهاش حرف بزن بگو مهمترین وظیفه اش رسیدگی به نظافتشه  ببخشید میپرسم موهای ز ...

مشکلش با نظافت تنبلیشه . تا مجبور نباشه کارای بهداشتیش رو پشت گوش میندازه . فقط وقتی قراره دوستاش،رو ببینه مسواک میزنه . موهاش رو بلند نگه داشته ولی فقط وقتی از خواب پامیشه یه شونه الکی میکشه کش میبنده و با همون موی بسته شب هم میخوابه . حمام به زور من هفته ای یه بار . وگرنه وقتی که دیگه خودش بوی تنش رو نتونه تحمل کنه . از ریخت و پاش وسایلشم که دیگه نگم براتون 

برای موهای زایدش پودر بهداشتی استفاده میکنه . تازگیام دلش میخواد موهای دست و پاشو اپیلاسیون کنه . قبول نکردم 

این نیز بگذرد....
مشکلش با نظافت تنبلیشه . تا مجبور نباشه کارای بهداشتیش رو پشت گوش میندازه . فقط وقتی قراره دوستاش،رو ...

موهاش رو خودت شونه کن بباف چاره ای نیست یه مدت با علاقه شونه کن از موهاش تعریف کن شاید به ذوق اومد

کمک کن دو تایی وسایلش رو جمع و جور کنید بعد یه مدت خودش جمع کنه در مورد وسایلش حرف بزن بگو کدوم بدر بخوره کدوم باارزشه هر کدوم رو کجا بذارید 

در مورد گردگیری وسایلش بگو بگو کلی مریضی میاد از گرد و خاک 

بگو اگه حموم نکنه بدنش عفونت میکنه مجبوره همیشه دوا مصرف کنه 

فک کردم موهای زایدش رو اصلاح نمیکنه 😶

درمورد اپیلاسون دست و پاهاش چرا قبول نمیکنید ؟

حالا دستاش نه ولی بنظرم پاهاش رو بهتره تمیز کنه 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
موهاش رو خودت شونه کن بباف چاره ای نیست یه مدت با علاقه شونه کن از موهاش تعریف کن شاید به ذوق اومد ...

به نظرت سنش کم نیست برای اپیلاسیون دست و پا ؟ با خودم درگیرم بهش اجازه بدم یانه؟

این نیز بگذرد....
اتفاقا همسرم توی خونه خیلی باهاشون خوبه . شوخی و خنده و ..‌. البته جاهایی که اشتباه بزرگی میکنن تنبی ...

نگران نباش 

همین که مراقب هستید خوبه 

سرنوشت بچه های ما هم بدست خودشون مشخص میشه ما وظیفه شخصی خودمونو انجام می دیم .

ونتیجه با خداست 

اگرم بخوایم بچه هارو مثل چیزی که تو فکرمونو تربیت کنیم .شکست می خوریم.

آب راه خودشو پیدا می کنه .

نگران نباشید اگربخدا ایمان داشته باشید واراده زندگیتونو بخدا بسپرید.

واز کنترل کردن دست بردارید.

چون اوست که سرشت ما رو مشخص میکند.

کنترل نه ولی مراقبت بله

به نظرت سنش کم نیست برای اپیلاسیون دست و پا ؟ با خودم درگیرم بهش اجازه بدم یانه؟

به نظرم کم کم شروع کن تا عادتش بشه 

بازم از مشاور پوست بپرس 

ببین از الان شروع کنه برای پوستش مشکلی پیش نمیاد