2777
2789

اگ بی بی چک زیاد داری بزن ولی اگ یدونه داری بزار ۵ روز دیگ بزن ک مطمن باشی

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فردامیخوام بی بی بزنم ولی این دفعه خودم دوست ندارم برای اولین بارشوهرم امشب گفت فردابی بی بزن میدونم منفی میشه اون لحظه چقدسخته مخصوصاالانکه برای اولین بارشوهرم این حرفوزده

اگ بی بی چک زیاد داری بزن ولی اگ یدونه داری بزار ۵ روز دیگ بزن ک مطمن باشی

دوتا دارم

پس صبر ميكنم ك اگه يكيش خراب بود دومي رو استفاده كنم

مرسي عزيزم

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

منم فردامیخوام بی بی بزنم ولی این دفعه خودم دوست ندارم برای اولین بارشوهرم امشب گفت فردابی بی بزن می ...

چند وقته اقدامي عزيزم

نا اميد نباش

منم فردامیخوام بی بی بزنم ولی این دفعه خودم دوست ندارم برای اولین بارشوهرم امشب گفت فردابی بی بزن می ...

انشالا ایندفه یه  سوپرایز عالی میشین 

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
هيچوقت دير نيست عقب انداختي؟ خداي نكرده مشكلي نداريد؟

من کلاعادتم بعدازازدواج بهم ریخت الانم یکساله بزوره امپول وقرص یک روزفقط درحدیک لکه پری میادخسته شدم دیگه ولی بازم همش منتظرم هرماه ک حامله باشم 

شوهرمم اسپرمش مشکل داره باداروبدترمیشه وبهترنمیشه😔

من کلاعادتم بعدازازدواج بهم ریخت الانم یکساله بزوره امپول وقرص یک روزفقط درحدیک لکه پری میادخسته شدم ...

خدا انقد معجزه هاي قشنگ قشنگ ميكنه

يكي از اون معجزه ها قسمت تو بشه

اينكه همسرت ميگه بي بي بزن احتمالا تو دلش يه خبراييه يه حسي ايجاد شده بالاخره

بزار به فال نيك

خدا انقد معجزه هاي قشنگ قشنگ ميكنه يكي از اون معجزه ها قسمت تو بشه اينكه همسرت ميگه بي بي بزن ...

ممنون گلم 

حرفات ب دل میشینه فدات شم

بی شک قدرت خدازیاده واسه همینه ک هیچ وقت ناانیدنمیشم

ممنون گلم  حرفات ب دل میشینه فدات شم بی شک قدرت خدازیاده واسه همینه ک هیچ وقت ناانیدنمیشم

عزيزدلمي

ان شا الله به همين زودي تاپيك خبر بارداري و عكس بيبي چك مثبتتو بذاري