2777
2789
عنوان

امپراطور دریا

| مشاهده متن کامل بحث + 3855 بازدید | 32 پست
لعنتی یاد آهنگه هر چی عشقهههه توی دنیااااا من میخواستمممممم مال ما سه... افتادم... یادش بخیر چقدر با ...

آی گفتی عاشقه اون آهنگه بودم چقدر روش میومد

ماه را نشانه بگیر                                                حتی اگر تیرت خطا برود                                          در میان ستارگان فرود خواهی آمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ما فرعشو دیدیم😂👊

اگه تو تلویزیون دیدین بله. تو ایران زیاد سانسور می کنن. آهنگاشم پخش نمی کنن. آهنگای قشنگ و غمگینی داره

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

یادش بخیررر ... فک کنم سال ۸۶.۸۷ بود

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
آی گفتی عاشقه اون آهنگه بودم چقدر روش میومد

چقدر یاد پسر همسایه و پسر عمه و پسرای تو کوچه خیابون میفتادم و باهاش اشکها میریختم😂😂😂😂

با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر....هیچکس، هیچکس اینجا به تو مانند نشد.... هر کسی در دل من جای خودش را دارد....جانشین تو در این سینه خداوند نشد⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
چقدر یاد پسر همسایه و پسر عمه و پسرای تو کوچه خیابون میفتادم و باهاش اشکها میریختم😂😂😂😂

تو دیگه خیلی شیدا بودی😂

ماه را نشانه بگیر                                                حتی اگر تیرت خطا برود                                          در میان ستارگان فرود خواهی آمد
حالا کسی نمیدونه علتشو🤔

شبکه تماشا که یبار پخشش کرد

تو دیگه خیلی شیدا بودی😂

رسوا بودم... 🤣🤣🤣🤣

با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر....هیچکس، هیچکس اینجا به تو مانند نشد.... هر کسی در دل من جای خودش را دارد....جانشین تو در این سینه خداوند نشد⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
ای وای ندیدم کاش ای فیلم بذاره

ای فیلم فیلمای خارجی نمیذاره

میتونی دانلود کنی خو

لعنتی یاد آهنگه هر چی عشقهههه توی دنیااااا من میخواستمممممم مال ما شه.. افتادم... یادش بخیر چقدر با ...

وای نگووووو من انقدر خاطرات مزخرف با این آهنگ دارم هنوز گوش میدم قلبم غصه دار میشه😢

نه سالی یه بار کفایت میکنه    

فعلا یه سریال داره شبکه امید بشین ببین 

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        
اگه تو تلویزیون دیدین بله. تو ایران زیاد سانسور می کنن. آهنگاشم پخش نمی کنن. آهنگای قشنگ و غمگینی دا ...

خببب  از روابط جانکهوا هم با جانبوگو و هم با یوننجانگ بگو😧

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊