2777
2789

شعله پخش کن بزار رو شعله وسط قابلمتم گرمش کن اول بعد روغن بمال مایه رو بریز رو درشم دمکنی بذار رو شعله متوسط رو به پایین بذار ۳۰ دقیقه بمونه بعد درش رو بردار چک کن

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز فلزی کوچیک بذار ته یه قابلمه بزرگ که قالب کیک رو بذاری روس و مثل فر بذار قشنگ یه ربع گرم بشه.بعد قالب کیک رو بذار روی اون

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

من همین امشب تو اینستا طرز تهیه شو دیدم اگه اینستا داری برات بفرستم

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
دارم عزیزم لطف میکنی

https://www.instagram.com/tv/CDDMeUCDic6/?igshid=qwp0rajups8n

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
بله گلم

تخم مرغ ۳

آرد ۲ لیوان

شکر ۱ لیوان

روغن نصف لیوان

شیر ۱ لیوان

وانیل ۱ ق چ

بکینگ پودر ۱ ق غ

سفیده و زرده رو جدا کن سفیده رو با همزن دور تند انقد بزن تا کاسه رو برعکس میکنی نریزه

زرده رو با وانیل و شکر بزن تا کرم رنگ و کشدار بشه

بعد کم کم آرد و الک کن با بکینگ پودر بش اضافه کن بعد اون شیر و روغن و در آخر سفیده رو بش اضافه کن و خیلی آروم هم بزن تا پفش نخوابه

قابلمه رو چرب کن بزار داغ شه بعد موادتو بریز توش چن بار بزن رو زمین.بعد دم کنی بزار رو شعله کم بپزه

واسه خامه کشی هم فیلینگ موز و گردو و شکلات چیپسی