2777
2789
عنوان

دهانه رحم دو سانتی

354 بازدید | 58 پست

سلام.امروز رفتم گفت دهانه رحمت دو انگشت باز شده.گفت برو ورزش و پیاده روی...و اینکه گفت بهتره زود تر زایمان کنی چون دیابت بارداری دارم.۳۷ و ۴ روزمه....به نظرتون کی زایمان می کنم‌...دردا چجوری اصن هیچ اطلاعی از چجوری بودن دردا ندارم.....حرف بزنید فققققط😣

من دوسانت بودم بستریم کردن واسه زایمان چجور بهت گفتن برو

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردت مثه پریود یه وقتی فاصله هاش کمتر شد ودردت شدیدتر برو بیمارستان سعی کن در اتو تو خونه بکشی بعد ب ...

فقط کمر درد یا دل درد هم هس منم ۳۴ هفته ام نمیدونم چطوری