2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ما واسه عروسی تور سفید اکلیل دار گرفتیم نقل و مبارک باد بع تور میبستیم پاپیون میزدیم با روبان گل میزدیم یه سبد درست کردیم یه عالمه موقع حنا گذاشتن قشنگ سبد حنارو زن داداشم گرفت سبد نقلارم داداشم به همه مهمونا دوتایی میگرعتن و همه برداشتن واسه عقد به نظرم کاری نکن واسه حنابندوت یا عروسی گیفت بگیر 

واسم خیلی دعا کن تا عید غدیر خدا واسم معجزه بکنه و به حاجتم برسم 

تلاش و دعا بكن ولي خيلي دل نبند كه اگه نشه ضربه بدي ميخوري تجربه كردم كه ميگم زندگيتو محدود به يه قضيه و خولسته نكن انشاءالله هر چي خيره براتون اتفاق بيفته

گیعت و بگیری پولتو دور میریزی چون اونا گیفت به دردشون نمیخوره که میندازن دور توهم نقل ومبارک باد بده هم خوشگله هم مبخورن پولت هدر نمیره   دیع نقل نمیریزن سر عروس دوماد میگن کثیف کاریه عوضش ایتجوری بدع عروسی بی نقل که نمیشه 😍

ما واسه عروسی تور سفید اکلیل دار گرفتیم نقل و مبارک باد بع تور میبستیم پاپیون میزدیم با روبان گل میز ...

حنابندون كه ندارم عروسيم معلوم نيست كي باشه

ولي خب معمولا گيفت مال عقده يا من اشتباه ميكنم

حنابندون كه ندارم عروسيم معلوم نيست كي باشه ولي خب معمولا گيفت مال عقده يا من اشتباه ميكنم

نه گیفت و حنابتدون و عروسی ام میدن بعضیا نقله بعضیا حنا میریزن تو این شیشع کوچولوها میدت ولی واسه عقد نبات میدن 🐣