2777
2789

مگه ما تو ونزوئلاییم 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ونزوئلا زیمباوه وایران بورسشون بدلیل تورم بالاترین رشد را درجهان دارند

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
دعا کن بدتر از اون نشیم.سیاست های کشورمون بدتر از اونجاست

من اصلا سیاست های دولتو قبول ندارم ولی دیگه مثل اونا نیستن خود رییس جمهورش برگشت گفت حقوق ماهانه کارگرش برابر یک کیلو پنیر وقتط گزارشگر ازش پرسید این جوابو داد

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

سهام عدالت رو نگه داریم یا بفروشیم بااین تفاسیر؟

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
کاش حداقا توونزوئلا بودیم

دیگه حداقل آرزوی از چاله به چاه افتادنو نکنیم 

من اصلا سیاست های دولتو قبول ندارم ولی دیگه مثل اونا نیستن خود رییس جمهورش برگشت گفت حقوق ماهانه کار ...

چی بگم والا. اما اینجوری که یهو همه اومدن تو بورس... 

یکم ترسناکه... خدا خودش رحم کنه. خیلی ها تمام سرمایشون گذاشتن تو بورس

مامان سوفیا  
چی بگم والا. اما اینجوری که یهو همه اومدن تو بورس...  یکم ترسناکه... خدا خودش رحم کنه. خیلی ها ...

خب همه سه سال پیش یهو رفتن سمت مسکن آیا مسکن سقوط کرد؟؟ آیا ثبات داشت؟؟ دلار اومد پایین؟؟ چرا همه به بورس گیر میدن 

خب همه سه سال پیش یهو رفتن سمت مسکن آیا مسکن سقوط کرد؟؟ آیا ثبات داشت؟؟ دلار اومد پایین؟؟ چرا همه به ...

دوست عزیز این یه نمودار بود از وضعیت یه کشور شبیه ایران آینده. حالا هرجور شما راحتی  

مامان سوفیا  

بستگی به سیاست دولت داره دولت زور میزنه پول بدون پشتوانه چاپ نکنه مثلا تامین مالی از طریق پولهای مردم باشه حالا بالابردن قیمت دلار  طلا  یا همین بورس پولهای مردم کسری خودشو تامین کنه حالا رئیس جمهور بعدی چه سیاستی داشته باشه الله اعلم  

اوکی شکر