2777
2789
عنوان

داخل لباسهای شوهرم یه چیزی پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 37 پست

موقع رابطه خودتون استفتده میکنه؟؟؟

شاید تازه گرفته ک برا خودتون استفاده کنه 

اسپری تاخیری خوبه ضرریم نداره ک بخواد اسیب برسونه اشکالی نداره 

خیلی بده ک کمبوداتونو تو رو هم میگید ازش بخواه این رفتارو نکنه یا حساسیت نشون نده

اون گفت تو هم گفتی دیگ پیگیری نکن

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
یه جورایی دلم براش میسوزه  عذاب وجدان گرفتم

چیزی نگیا ولش کن اگر مطمعنی خیانت نمیکنه بذار بزنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا این حرفو بهش زدی .مردها خیلی خیلی میشکنن سر این حرف . واسا این رفته فکر چاره باشه کم نیاره

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
خب مگه باهات رابطه نداره ؟ 

چرا حس میکنم مدتش طولانی تر شده قبل عملیات هم میره داخل سرویس بهداشتی که داخل حیاطه  پشت سرش که میرفتم  بوی عطر و اسپری می اومد احتمالا اینو مصرف میکرده

دست گزاشتی رو نقطه ضعفش

ب روش نیار

اگه میخای استفاده نکنه بگو قبلا بهتر بود و الان چی شده طولانی شده اذیت میشم و ازین چرتو پرتا😁

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....